Kijk vanavond om 22:00 naar Playstation State of Play

State of Play

Nintendo Direct, Inside Xbox? Nee, het is een State of Play van Playstation. We weten niet helemaal wat er gaat gebeuren. Wat wél zeker is, is dat we nieuwe aankondigingen te zien krijgen rondom Playstation 4 en Playstation VR titels.

Het is enorm lang stil geweest rondom het Sony fort en de stilte lijken ze te verbreken met deze State of Play livestream. De Livestream zal te zien zijn via Twitch of Youtube om 22:00 vanavond. Hier beneden alvast de link zodat je vanaf hier kunt kijken:

Het is nog onduidelijk in wat voor formaat de State of Play zich gaat voordoen. Zal het in de vorm van een Nintendo Direct gebeuren, of zien we een meer traditionele persconferentie vorm? Daarnaast weten we ook nog niet wat, of hoeveel we te zien krijgen. Wél krijgen we nieuwe Playstation 4 en VR titels te zien. Zal Sony nog wat verassingen in petto hebben?

EA Access?

Eerder lekte er een afbeelding waarbij EA Access te zien was in het Playstation hoofdmenu. Gaan we hier meer over te weten komen tijdens State of Play of is dit iets voor later?

Vanavond om 22:00 kijken dus om er achter te komen wat Playstation voor ons in petto heeft. Krijgen we eindelijk een releasedatum voor Medievil? Nieuwe Playstation Exlcusives? Sony sloeg afgelopen jaar Playstation Experience over en dit jaar slaan ze E3 over. Wordt dit de grote show, of staat er meer gepland in de nabije toekomst?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek