Tidal Basin komt op 5 april naar The Division 2

The Division 2

Tidal Basin, samen met World Tier 5 zal op 5 april verschijnen in The Division 2. Dit laat Ubisoft via een blogpost weten op hun website. Op dit moment is de endgame gearscore op een softcap van 450. Tidal Basin verhoogt de gearscore naar 500 softcap.

Endgame spelers krijgen nu al het bericht dat Tidal Basin te wachten staat zodra ze Gearscore 425 zijn gepasseerd. De laatste Black Tusk stronghold is echter nog niet beschikbaar. De update zal de eerste contentpatch zijn van The Division 2 na lancering van de game. Dit is slechts het begin, want het hele jaar zal de game nog ondersteund worden met gratis updates.

Updates waar spelers onder andere naar kunnen uitkijken zijn extra Story Missions, map uitbreiding, nieuwe modes en content waaronder 8-player Raids. Ubisoft liet eerder weten dat de raids niet volledig vergelijkbaar zijn met de Incursions van het eerste deel.

Zit jij al aan gearscore 450 en wacht je met smart op Tidal Basin? Nog heel eventjes geduld! Heb je The Division 2 nog niet in huis en twijfel je of de game wel iets voor je is? Lees hier dan onze review. Of bekijk onderstaande video review!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek