Unravel 2 onderweg naar Nintendo Switch volgens Amazon

Unravel two

Oeps, alweer een lek! Amazon Italië lekt per ongeluk een productpagina voor Unravel 2. De game is inmiddels al enige tijd verkrijgbaar, maar nog niet voor de Nintendo Switch. Hier gaat verandering in komen volgens de retailer.

Unravel 2 zou op 22 maart 2019 moeten verschijnen voor Nintendo’s hybride console volgens de Italiaanse website van Amazon. De game zal een prijskaartje krijgen van €29,99. Dat is maar liefst 10 euro duurder dan de Playstation 4 versie. Voor €29,99 krijg je namelijk de Yarny bundel, waar beide games zijn inbegrepen. Misschien geldt dit ook voor de Switch versie, maar dit is niet zeker of waarschijnlijk uit de informatie die tot op heden gelekt is.

Unravel 2 Switch

De lek komt niet op een ongebruikelijk tijdstip vrij. Vanavond om 23:00 verschijnt er namelijk een gloednieuwe Nintendo Direct die maar liefst 35 minuten zal duren. Hierin worden nieuwe Switch games aangekondigd en zal er meer informatie gedeeld worden omtrent Fire Emblem: Three Houses.

Eerdere games die al gelekt zijn voor het apparaatje zijn Assassin’s Creed 3: Liberation Remastered en mogelijke SNES games die gaan verschijnen voor Nintendo Switch Online. Er zijn nog geen enkele games bevestigd, dus alle informatie tot op dit moment kunnen we met een korreltje zout nemen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek