2 maart 2024

Nieuwe Super Smash Amiibo's onderweg

Super Smash Bros Logo Nintendo Switch E3

Op E3 2018 is bekend gemaakt dat er een nieuw deel van Super Smash aan komt. Een nieuwe game betekent ook nieuwe Amiibo’s om mee te spelen en te levelen.

Dé fighting-arcade game voor de Nintendo consoles, wie kent hem niet. Natuurlijk hebben we het over de vechtspellen die gaan onder de naam Super Smash. Dit jaar ook weer aangekondigd op E3 voor de Nintendo Switch. Dat belooft voor een hoop speel plezier!

Super Smash Bros. Ultimate brengt een enorm raster aan oude karakters terug. Ook zien we een paar nieuwe vechters verschijnen, net zoals de Amiibo’s die beschikbaar worden gesteld. We gaan Ridley (Samus’ aardsvijand), Inkling en Daisy als Amiibo zien. Kennelijk zullen zij niet alleen komen maar brengen ook wat vriendjes mee.
Volgens de Japanse website van Nintendo zullen de oude, terugkerende vechters een Amiibo variant krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Ice Climbers en Pichu. Ook zullen er natuurlijk anderen in ontwikkeling zijn maar niets is zeker.

(Bijna) iedereen is van de partij!

Er zijn al 66 karakters aangekondigd die zeker een terugkeer gaan maken in Super Smash Bros. Ultimate. Het lijkt erop dat we nog een paar kunnen verwachten, niet zeker welke wij terug kunnen gaan zien. Een Amiibo gaan creëren voor alle vechters, dat is iets wat we mogelijk niet gaan zien: wel zullen er een aantal vertegenwoordig worden met een Amiibo.
Super Smash Bros. Ultimate zal elk karakter gaan vertegenwoordigen uit vorige games. Dit houdt ook in dat we karakters gaan zien die, in vorige delen, later als DLC erbij zijn gekomen. Dit zorgt ervoor dat er een zeer uitgebreide keus is aan fighters. Denk bijvoorbeeld aan Bayonetta, Solid Snake van Metal Gear Solid of Palutena van Kid Icarus.
 
Kijken jullie al uit naar de nieuwe Super Smash titel, dit keer voor de Nintendo Switch? Laat je reactie hier beneden achter!