2 maart 2024

Squirtle Squad tijdens Pokémon Go Community Day

Squirtle Squad

De volgende Community Day in Pokémon Go wordt op zondag 8 juli gehouden. Voor ons Europeanen zal het evenement van start gaan om 12:00 in de middag en zal tot 3:00 in de nacht actief zijn.

Op deze dag zal Squirtle in grotere oplagen verschijnen gedurende een drie uur durende periode. Als je Squirtle vangt deze dag en hem evolueert tot een Blastoise zal het de aanval Hydro Cannon met zich mee dragen. Enkel Blastoise uit dit evenement zal deze aanval beheersen! Je hoeft hem niet binnen de drie uur te vangen. Alle Squirtle, Wartortle of Blastoise tussen 12:00 en 3:00 zullen deze aanval met zich meedragen.
Wil je echter een Squirtle Squad Squirtle hebben met een coole zonnebril? Dan moet je zoveel mogelijk Research Tasks voltooien deze dag. Deze tasks kunnen namelijk een encounter als beloning geven waarin jij Squirtle met een zonnebril mag proberen te vangen. Het is niet zeker wat er gebeurd met deze zonnebril zodra je Squirtle evolueert.
Dat is nog niet alles! Tijdens Community Day in juli zullen alle eieren vier keer zo snel uitkomen! Dit betekend dat je niet zo veel hoeft te lopen deze dag. Blijf lekker dicht bij de Poké Stops want ook de lures zullen deze dag drie uur lang actief blijven in plaats van dertig minuten. Bekijk hier beneden hoeveel je moet lopen voor je eieren op 8 juli:

  • 2 km Egg: 500 meter;
  • 5 km Egg: 1,25 km;
  • 7 km Egg: 1,75 km;
  • 10 km Egg: 2,5 km.

Ga jij Squirtle vangen in Pokémon GO tijdens het evenement, of heb je enkel interesse in Squirtle met een zonnebril sinds er al genoeg Squirtle voorbij zijn gekomen tijdens het water evenement? Je kunt nu ook genieten van de bonussen die zijn ontgrendeld door de uitdagingen van afgelopen weekend! Driedubbele catch-XP, driedubbele Hatch-XP, dubbele raid-XP en Lucky Eggs die voor één uur lang actief blijven. Deze bonus zal actief zijn tot en met 9 juli.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →