28 mei 2024

Dakar 18 release datum bekend gemaakt

dakar

Portugese ontwikkelingsstudio en rally liefhebbers Bigmoon Entertainment heeft vandaag de officiële release datum bekendgemaakt voor de aankomende Rally Raid simulatie Dakar 18. Het cross-country rally racespel komt naar de PlayStation 4, Xbox One en pc platforms op 11 september 2018.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Dakar 18.

Gebaseerd op de wereldberoemde jaarlijkse rally-raid georganiseerd door Amaury Sport Organization (A.S.O) in Zuid-Amerika, is DAKAR 18 een realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld en beschikt over een verscheidenheid aan officiële voertuigen en een van de grootste open werelden ooit gemaakt. Spelers zullen de echte roadbooks moeten gebruiken (geleverd door de navigators aan het ontwikkelteam) om de weg te vinden over elk van de 14 etappes in Peru, Bolivia en Argentinië.
Dakar
Spelers zullen strijden in felle online multiplayer races en ook offline spelen om navigatie- en racevaardigheden te gebruiken en te laten groeien. DAKAR 18 is gericht op het realisme en belooft verbluffende beelden, die getrouw veel van de officiële voertuigen en navigators vertegenwoordigen voor elk van de vijf racecategorieën (auto’s, motoren, vrachtwagens, quads en SxS) van de Dakar Rally 2018. De game zal een single player, online en splitscreen multiplayer ervaring bevatten.
Ga jij in September het zand trotseren? Laat het ons hieronder in de comments weten.