30 mei 2024

Fortnite voegt Drum Gun toe aan Battle Royale

Drum Gun Fortnite

Afgelopen week kwam patch 4.5 voor Fortnite Battle Royale uit. In de tussentijd is de nieuwe gamemode genaamd Playgrounds alweer online gegooid. Ook voegt Epic Games een nieuw wapen toe aan de game, de Drum Gun.

Epic beschrijft de Drum Gun als een hybride wapen die de stopkracht van een rifle gebruikt en de fire rate van een SMG. Het wapen komt in uncommon en rare varianten. Ook gebruikt het wapen medium ammo. Hij kan gevonden worden in chests, vending machines of als loot op de vloer. De Drum Gun is het enige nieuwe wapen dat in de game zal verschijnen dit maal. Save The World spelers kunnen genieten van twee nieuwe items: De Herald Pistol en de Stink Bomb. Ook zijn er nieuwe outfits in de store gebaseerd op Independence Day.
Drum Gun Fortnite
Seizoen 5 van Fortnite ligt niet ver meer om de hoek. Epic Games is al flink aan het teasen naar het nieuwe seizoen met de scheuren die in de lucht gemaakt worden door een mysterieuze raket. Verschillende scheuren (rifts) zijn over de gehele map te vinden, dit houdt hoogstwaarschijnlijk in dat de map wederom compleet zal veranderen in dit vijfde seizoen. Epic werkt constant keihard aan de game en dat zie je terug in de content. Content komt vrij rap en is volledig uitgewerkt, petje af vanuit onze redactie!
Ga jij seizoen 5 van Fortnite spelen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden. Laat ons dan direct weten wat je van het nieuwe wapen vind. Seizoen 5 zal op 12 juli verschijnen en ook dan kunnen spelers de nieuwe Battle Pass weer halen voor een tientje.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →