Background

Prijsvraag: Vrijkaartjes en petjes voor The First Purge!

Op 5 juli brengt Universal Pictures de gloednieuwe film in The Purge franchsie naar het witte doek. The First Purge zal je meenemen naar die ene keer waar het allemaal begon. “Everyone remembers their first time.” Wij geven weer een aantal prijsjes weg!

Jaarlijks voert Amerika een ‘Purge’ uit. Dit is een periode van 12 uur waarin werkelijk elke criminaliteit legaal is. Zelfs moord! Het is ooit begonnen als een simpel experiment. In deze film ga je ontdekken waar het hele idee vandaan komt en hoe de eerste Purge zal verlopen en een traditie vormt voor Amerika.
The First Purge
Deelname aan de prijsvraag is wederom eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande app. De prijsvraag zal automatisch sluiten op woensdag 11 juli. Er zullen vier winnaars zijn dit maal. Iedere winnaar zal twee vrijkaartjes en een pet in ontvangst mogen nemen!
The First Purge

Het design van de pet komt ons bekend voor, jou ook?

The First Purge zal vanaf 5 juli te zien zijn in de bioscoop. Wil je meer weten over deze film? Bezoek de officiële website: www.thepurge.nl. Bekijk hier beneden alvast de trailer:

Sta jij al te popelen om deze film te zien in de bioscoop? Zo ja, laat ons dan weten wat jij zo vet vind aan The Purge! Zou jij een Purge in het echte leven willen hebben? 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation