19 april 2024

Prijsvraag: Vrijkaartjes en petjes voor The First Purge!

Op 5 juli brengt Universal Pictures de gloednieuwe film in The Purge franchsie naar het witte doek. The First Purge zal je meenemen naar die ene keer waar het allemaal begon. “Everyone remembers their first time.” Wij geven weer een aantal prijsjes weg!

Jaarlijks voert Amerika een ‘Purge’ uit. Dit is een periode van 12 uur waarin werkelijk elke criminaliteit legaal is. Zelfs moord! Het is ooit begonnen als een simpel experiment. In deze film ga je ontdekken waar het hele idee vandaan komt en hoe de eerste Purge zal verlopen en een traditie vormt voor Amerika.
The First Purge
Deelname aan de prijsvraag is wederom eenvoudig door gebruik te maken van onderstaande app. De prijsvraag zal automatisch sluiten op woensdag 11 juli. Er zullen vier winnaars zijn dit maal. Iedere winnaar zal twee vrijkaartjes en een pet in ontvangst mogen nemen!
The First Purge

Het design van de pet komt ons bekend voor, jou ook?

The First Purge zal vanaf 5 juli te zien zijn in de bioscoop. Wil je meer weten over deze film? Bezoek de officiële website: www.thepurge.nl. Bekijk hier beneden alvast de trailer:

Sta jij al te popelen om deze film te zien in de bioscoop? Zo ja, laat ons dan weten wat jij zo vet vind aan The Purge! Zou jij een Purge in het echte leven willen hebben? 

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →