29 mei 2024

Anthem toont 20 minuten aan gameplay!

Tijdens E3 2018 hebben Bioware en EA achter de schermen wat gameplay getoond van Anthem. Vandaag is de dag dat ook de wijde wereld deze beelden mag aanschouwen. Wij hebben deze beelden even voor jou hier beneden verzameld.

In deze gameplay demo zien we een aantal developers die een bepaalde missie gaan uitvoeren. De missie wordt gestart met drie personen, maar halverwege zal een speler zich in de strijd voegen. Deze speler is een stuk lager in level. De developers leggen uit dat dit geen enkele invloed heeft op de samenwerking. Level 1 spelers kunnen met hun vrienden van level 30 samenspelen in missies en zo ook samen loot verzamelen.
In het begin van de missie zie je dat de speler die je volgt een Colossus bestuurd. Een andere speler is ook een Colossus, maar ziet er toch een stuk anders uit. Je kunt je eigen Javelin compleet voorzien van likjes verf en wapensets zodat jouw Colossus op een hele andere manier speelt en uitziet dan die van jouw teamgenoot.
Tijdens jouw missie in de open wereld kan het zomaar voorkomen dat er events bezig zijn in de wereld. In de video zie je een grote titaan die de omgeving onveilig maakt. Het team besluit op moment van spelen de titaan te negeren omdat deze met de huidige set-up te sterk is. Tijdens jouw toekomstige playthroughs door de wereld zal je iedere keer een andere ervaring krijgen door deze events.
Om verder niet al te veel voor je te spoilen is het beter als je de volgende video even zelf goed bekijkt om te zien wat de missies in Anthem te bieden hebben. Weet jij al wat voor soort Javelin jij als eerst gaat uitproberen?

Anthem zal op 22 februari, 2019 verschijnen voor Playstation 4, Xbox One en PC. Er zijn nog geen details bekend over beta’s.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →