25 februari 2024

Bandai Namco Stelt Code Vein uit tot 2019

Met pijn in het hart geven wij vandaag aan dat de Jrpg Code Vein van ontwikkelaar Bandai Namco is uitgesteld naar een onbekende 2019 release datum, dit is bekend gemaakt via een persbericht. De anime souls game zou origineel uitgebracht worden op 28 september.

De vice-president van Bandai Namco Entertainment Eric Hartness geeft ons wat meer informatie over het besluit om Code Vein uit te stellen en had het volgende te melden:

“Code Vein has received an enormous amount of positive feedback from eager fans who have received hands-on time with in-development versions of the game over the past nine months. Armed with knowledge of how well the game has already been received, we made the decision to postpone the release of Code vein to further refine its gameplay in an effort to exceed the expectations fans already have of the title. It was a difficult decision to make, but we feel it is the correct one.”

Voor de gamers onder ons die zich erg verheugde naar Code Vein kan dit nieuws als een harde klap aankomen, de game is namelijk al een jaar in ontwikkeling geweest zonder dat er release datum bekend was gemaakt. De uitstelling lijdt tot een belofte dat de game nog van hogere kwaliteit zal zijn als het daadwerkelijk in 2019 uitgebracht gaat worden. Wij zullen er in ieder geval bij zijn voor het maken van een mooie review!
Ben je nog niet op de hoogte waar Code Vein precies over gaat? bekijk dan alvast de trailer.