30 mei 2024

Blizzard kondigt nieuwe Heartstone expansion aan

Hearthstone Blizzard Boomsday Expansion

Hearthstone krijgt weer een nieuwe uitbreiding genaamd “The Boomsday Project”. De expansion is echter al geteased aantal maanden geleden, als je wist waar je naar keek.

De bekende karakter Dr. Boom en zijn gekke professoren als vriendjes gaan in deze expansion Hearthstone onveilig maken. Dr. Boom is een bekende legendarische kaart in het spel en volgens veel enthousiaste spelers zagen zij deze uitbreiding al van ver aankomen. Natuurlijk zaten de hints in een easter egg verstopt. Core fans hebben de easter egg gevonden en tegelijkertijd meer informatie gekregen over de toekomstige uitbreiding.

De vorige uitbreiding, genaamd The Witchwood, had een singleplayer aspect ertussen genaamd Monster Hunt. Een van de bazen die je moest verslaan was een Nightmare Amalgam genaamd Experiment 3C. Deze “vijand” had nogal wat rare voice lines; hij brazelde wat over een lab in Netherstorm en verklaarde dat hij ontsnapt was als hij verslagen werd. Hagatha the Witch, de laatste baas in deze uitbreiding, kondigde zelfs aan dat Experiment 3C niet van haar was, dit zorgde er dus voor dat de community op dieper onderzoek ging.
Mensen hebben dus uitgevonden dat als men de kaart Dr. Boom speelde tegen vijand Experiment 3C dat deze een unieke voice line liet afspelen wat alles verklaarde. Zo werd er gezegd dat hij niet meer terug zou gaan naar het lab in Netherstorm. Zo zijn mensen erachter gekomen dat de eerst volgende expansion te maken had met Dr. Boom.

Weinig informatie over Hearthstone expansions.. kijk eens verder

Dit verklaart waarom er zo vage informatie of hints werden gegeven voor de volgende expansion voor Blizzard’s kaartspel Hearthstone. De meeste hints zitten gewoon in het spel, alleen zijn deze heel moeilijk te zoeken. Soms is het zelfs puur geluk dat mensen tegen iets aanlopen wat verdacht lijkt.
Blizzard plant meestal twee expansions vooruit, dit betekent dat de community weer verder kan zoeken naar hints of informatie in-game over de volgende uitbreiding.