Background

Toki remake verschijnt in november met collector's edition

Toki remake collector's

Microids komt vandaag met nieuwe informatie over de remake van de Toki remake voor Nintendo Switch. De shoot ‘em up platformer kwam in 1989 uit op arcade machines. De remake verschijnt in november. 
Daarbij krijgen we een samenvatting. Velen van ons zullen de originele versie namelijk niet hebben meegemaakt. Toki wordt flink opgepoetst met nieuwe hand getekende graphics en muziek die verbeterd is. Toki draait natuurlijk om Toki, de hoofdpersoon. Hij is een krijger die een vredig bestaan heeft samen met zijn partner, Miho. Uit het niets verschijnt de kwade tovenaar Vookimedlo en de demoon Bashtar. Deze nemen Miho natuurlijk mee en veranderen Toki in een aap.
Toki remake collector's
Zoals hier duidelijk te zien, is de remake flink opgepoetst. De graphics, kleuren en algehele vibe van de game is een stuk moderner geworden. Ook de muziek is aangepakt door award winnende componisten. De technische kant is aangepakt door developer Pierre Adane, die ook werkte aan Mr. Nutz in 1992 en de tennis game Top spin in 2003 maakte.
De speler zal zich door kleurrijke levels moeten bewegen die natuurlijk vol met vijandige wezens zitten. The Labyrinth, Neptune Lake, The Cave of Fire, the Ice Palace, the Jungle of Darkness en the Golden Palace zijn allemaal ten prooi gevallen aan de aanwezigheid van Vookimedlo’s aanhangers. Miho redden zal dus niet makkelijk worden. Gelukkig kun je gebruik maken van een paar opmerkelijke vaardigheden die Toki bezit. Waaronder het spugen.
Spelers zullen (opnieuw) kennis maken met de moeilijkheidsgraad van games uit de Golden Age of video games. Echter zul je nu geen muntgeld in je console hoeven stoppen om verder te spelen. Daarnaast zal er voor nieuwkomers een makkelijkere mode zijn.
Microids komt dan ook met een collector’s edition voor de remake. De collector’s edition krijgt de naam “Retrollector edition” en bevat de game, een 16 pagina tellende comic met origineel verhaal, prints, sticker sheets en een mini arcade machine waarin spelers het Nintendo Switch scherm kunnen klikken.
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation