eSports: Week 4 summer split EU LCS en NA LCS

Vorige week was het een rust week voor vele teams in de EU en NA LCS. Maar daar gaat vrijdag een einde aankomen. Zowel de EU LCS als de NA LCS gaan dan weer verder met hun summer split. Hebben de teams geleerd van Europa tijdens Rift Rivals?

Als we naar de EU LCS gaan kijken, hebben we op vrijdag gelijk de kraker van deze summer split. G2 Esports en Misfits Gaming zijn als enige ploegen nog ongeslagen. Zij nemen het tegen elkaar op in de game of the week. Het treffen tussen deze twee teams wordt zowieso een genot. Misfits Gaming speelt ijzersterk in een traditionele draft. G2 Esports daarentegen speelt alles behalve traditioneel. Vrijdag gaan we dan eindelijk zien welke van de twee drafts de betere is.

Schema week 4 EU LCS:

 • H2K – Team Vitality
 • Giants Gaming – FC Schalke 04
 • ROCCAT – Unicorns of Love
 • Splyce – Fnatic
 • Misfits Gaming – G2 Esports
 • Unicorns of Love – H2K
 • FC Schalke 04 – Splyce
 • G2 Esports – Giants Gaming
 • Fnatic – ROCCAT
 • Team Vitality – Misfits Gaming

Zaterdag gaat de NA LCS verder. Na de zware tik die is uitgedeeld door de Europese teams tijdens Rift Rivls, gaan we zien of de teams geleerd hebben van Europa. Team Solo Mid, Echo Fox, 100 Thieves en Team Liquid gaan gedeeld aan de leiding. Team Solo Mid ontmoet Echo Fox en 100 Thieves komend weekend. We zullen zien of Team Solo Mid de week rust goed heeft weten te benutten. Van de vier top teams heeft Team Liquid de beste hervatting in de summer split. Zij spelen tegen de lagere teams OpTic Gaming en FlyQuest.

Schema week 4 NA LCS:

 • Counter Logic Gaming – Echo Fox
 • 100 Thieves – Team Solo Mid
 • Clutch Gaming – Golden Guardians
 • Team Liquid – OpTic Gaming
 • Cloud9 – FlyQuest
 • Golden Guardians – 100 Thieves
 • FlyQuest – Team Liquid
 • Team Solo Mid – Echo Fox
 • Counter Logic Gaming – Cloud9
 • OpTic Gaming – Clutch Gaming.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation