30 mei 2024

Far Cry 5: Lost on Mars is aangekondigd

Far Cry 5

Nick Rye en Hurk keren terug voor een intergalactisch gevecht om de mensheid te redden.

Ubisoft heeft Far Cry 5: Lost on Mars aangekondigd. Het tweede avontuur na de lancering zal op 17 juli 2018 uitkomen op de beschikbare platforms. Lost on Mars gaat door met de griezelige avonturen in de Far Cry 5 Season Pass als spelers naar Mars reizen om een ​​buitenaardse dreiging uit te roeien. De DLC kan worden gekocht als stand-alone, als onderdeel van de season pass of de Gold Edition.

Lost on Mars vervoert de waanzin van de franchise van Hope County naar de rode planeet. Nick Rye wordt geteleporteerd naar een vijandige planeet om zijn maatje Hurk te helpen met het voorkomen van een buitenaardse invasie. Dit avontuur geeft spelers een nieuw arsenaal aan buitenaardse wapens, waaronder de Blaster of Disaster, Hellfire en Morphinator, terwijl ook een nieuwe transversaal werktuig met Space Jets wordt geïntroduceerd. De toekomst van de mensheid is in handen van de meest beruchte mercenaries van het spel. Tijd om wat insecten te pletten!
Far Cry 5
Daarnaast hebben alle Far Cry 5 spelers toegang tot nieuwe Mars thema items in Far Cry Arcade. Deze zijn nu beschikbaar. Toekomstige inhoud zal ook thematische items bevatten die gratis aan Far Cry Arcade worden toegevoegd. Degenen die de Lost on Mars DLC downloaden krijgen ook toegang tot nieuwe wapens zoals de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper en Hellfire om te gebruiken als ze Hope County bevrijden.
Far Cry 5 post-launch gaat door met een laatste DLC avontuur – Dead Living Zombies – dat in augustus wordt uitgebracht. De avonturen zijn beschikbaar in de season pass of als zelfstandige DLC aankoop. Terwijl nieuwe thema items voor Far Cry Arcade gratis beschikbaar zullen zijn voor alle spelers in toekomstige titelupdates.
Ga jij deze DLC downloaden of is dit niks voor jou? Laat ons in de comments hieronder weten wat jij ervan vind.