30 mei 2024

De Sims 4 Jaargetijden maakt binnen zitten zonniger!

de sims 4 jaargetijden

Wat is er fijner dan met dit weer spelen in de sneeuw? Dat kan bij De Sims 4 Jaargetijden! De Sims 4 heeft recent één van de populairste uitbreidingen uitgebracht. Nu kunnen je Sims weer sneeuwballen maken in de winter en verbranden in de zon met de zomer!

De Sims is een gamereeks van ‘Electronic Arts’ en ‘Maxis’ waar menig persoon mee is opgegroeid. Een spel waar je karakters maakt met verschillende eigenschappen die in eigen gecreëerde huizen wonen. Waar je als het ware een God speelt over de levens in je huishouden. Hoe je Sims er uit ziet, wat voor werk ze doen, met wie ze flirten of wanneer ze dood gaan (we hebben allemaal wel eens een Sims verdronken), dat bepaal je allemaal zelf!
de sims door de jaren heen
De Sims Jaargetijden maakt dat je in je wereld nu ook werkelijk seizoenen hebt waar je rekening mee moet houden. In de winter wordt het koud en valt er sneeuw tot er een mooi pak ligt. Hier kunnen je Sims sneeuwballen gevechten in houden en sneeuwpoppen maken. Maar, als je je Sims naar buiten stuurt zonder jas aan, heeft dat natuurlijk gevolgen voor de gezondheid! Er wordt ook rekening gehouden met de kerst periode, want in de winter moet er zeker kerstfeest gevierd worden bij je Sims thuis.
De lente maakt dat alle bomen en planten weer mooi groen worden, het is de ideale tijd om je moestuin aan te leggen en te onderhouden als je Sim groene vingers heeft. In de zomer staat de hitte centraal. Je Sims willen gewoon lekker zwemmen, zorg wel dat ze zichzelf insmeren! Je wilt niet dat je Sims een zonnesteek oplopen…
de sims 4 jaargetijden
In de herfst vallen alle blaadjes van de bomen, sommige Sims kunnen hier wat slechter tegen, zorg dan voor warme koppen thee. Veel regen zorgt voor plassen, dus buitenspelen met regenlaarzen is een must! Heeft je Sim nou een mooie tuin? Vergeet dan niet de blaadjes op te harken. Een mooie berg blaadjes zorgt ook voor veel pret bij kids, want in een bladerberg duiken is wel heel aantrekkelijk.
de sims 4 jaargetijden
Hoelang de seizoenen duren kan je zelf altijd instellen, maar De Sims houdt rekening met de verschillende werelden waar je families in wonen. ‘Oasis Springs’ zal bijvoorbeeld een warmer klimaat hebben dan ‘Windenburg’. Het uitbreidingspakket zorgt voor een completer levens-gevoel bij het huishouden. Iets wat belangrijk is in onze wereld wordt geïntroduceerd in de game die draait om het leven van je Sims. Het is een uitbreidingspakket waar veel actieve Sims-spelers vaak op wachten omdat het soms eentonig is als het altijd hetzelfde mooie weer is in het basisspel. Dus houd rekening met blikseminslagen en lentebuien de volgende keer als je Sims een stap buiten de deur doen!
Is jouw Sim al oververhit geweest, of schaatst hij het liefst de hele dag door? Laat het ons weten in de comments!
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →