30 mei 2024

Level-5 toont screenshots en ontwerpen van Yo-kai Watch 4

Ontwikkelaar Level-5 heeft vandaag de eerste screenshots en ontwerpen vrijgegeven van het nieuwste deel uit de Yo-Kai Watch reeks.

Dit wordt het vierde deel van deze populaire jrpg serie. In april werd de game aangekondigd in het Japanse tijdschrift Famitsu. Voorgaande Yo-Kai Watch-games zijn op de 3DS uitgekomen. De derde game is tot op heden nog steeds onbeschikbaar voor de Westerse markt.
De vierde game laat spelers drie tijdsperiodes verkennen. De eerste periode is de hoofdtijdslijn waarin hoofdpersonage Keita leeft. De tweede wereld is Shadowside, dat zich dertig jaar later afspeelt. De derde wereld situeert zich zich in de jaren ’60, net als de aankomende film Yo-Kai Watch: Forever Friends.
Yo-kai Watch 4 zal deze winter in Japan verschijnen, er nog geen informatie beschikbaar over een westerse release.