Background

UNCHARTED – Live Action Fan Film met Nathan Fillion

Uncharted fan film

Het blijkt niets te maken te hebben met de Uncharted film die eerder besproken is geworden, maar Nathan Fillion speelt Nathan Drake in een Fan Film over Uncharted. Op zoek naar wederom een nieuwe schat. We missen Drake nu al, hopelijk krijgt deze short film een staartje!

De video duurt zo’n 15 minuten waarin we Drake zien worden ontvoerd door een stelletje bad guys. Deze ontvoering hoort echter geheel bij het plan. Ergens in dat huis ligt namelijk iets waar Drake naar op zoek is. Niet alleen Nate, maar ook Sully en Elena zien we in levende lijven terugkeren in deze fan film. Eerlijk is eerlijk, maar de cast had een stuk slechter gekund!  De korte film werd directed door Allan Ungar.
Wij hopen dat dit een grote stap is voor de Uncharted film die al enige tijd in ontwikkeling is. Misschien gaan we zelfs meer van Nathan Fillion zien als Nathan Drake aangezien het einde van deze korte film overduidelijk hint op een vervolg.
Wat vond jij van deze korte Live Action Fan film van Nathan Fillion? Kijk jij uit naar meer van dit, of kan je niet wachten op de volledige film met Tom Holland in de hoofdrol?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation