21 mei 2024

Blizzard Gear Store vanaf nu beschikbaar

blizzard eu store logo

De online store van Blizzard is vanaf dit moment ook beschikbaar in Europa. Het heeft een lange tijd geduurt maar nu kunnen wij Europeanen ook genieten van de vette goodies en merch!

Nu de online winkel van Blizzard bereikbaar is gemaakt voor Europa, is het een stuk makkelijker om goodies te halen van je favoriete game(s). Voorheen kon je ook je spullen in de online webshop halen maar dit ging een stuk moeilijker. Zo was het voornamelijk alleen mogelijk als je een aankoop had gedaan met creditcard.
Vrijwel alle hedendaagse games worden vertegenwoordig in deze winkel. Van muismatten tot pluche poppetjes, t-shirts tot stressballen. Natuurlijk voor de echte fan zijn er ook collector items, denk bijvoorbeeld aan beeldjes van de Heroes in Overwatch of Diablo karakters.
Neem dus een kijkje in de Europese variant van de Webshop.