7 december 2023

Sony onthuld een nieuwe PS4 Slim model

PS4 Slim Model 2017

Sony gaf een grote update aan hun Japanse store, die interessante veranderingen met zich mee brengt. Sony onthuld namelijk een nieuw modelnummer in de PS4 reeks.

De meeste versies van de PS4 Slim, die onder model nummer CUH-2100 staat. Dit is nu veranderd naar CUH-2200. Op het moment zijn er twee nieuwe versies; Een 1 TB Jet Black versie (CUH-2200BB01) en een 500 GB Jet Black versie (CUH-2200AB01). Ook is er de nieuwe 1 TB Glacier White versie (CUH-2200BB02) en een Glacier White met 500 GB, maar deze versie valt nog onder het oude nummer (CUH-2100AB02).
De prijs, het gewicht, de grootte en het vermogen van de apparaten lijkt hetzelfde. De console hanteert nog steeds dezelfde prijzen als die van nu. Het feit dat maar één nummertje veranderd is houdt waarschijnlijk in dat er bepaalde componenten zuiniger, sneller of beter zijn dan in de 2017 versie (CUH-2100). Dit is anders dan de gewone PS4 (CUH-1XXX) die veranderde naar de PS4 Slim (CUH-2XXX). De Amerikaanse versie zal waarschijnlijk vallen onder nummer CUH-2201 of 2215. Dit terwijl de Europese versie zal veranderen naar CUH-2204 of 2216.
New PS4 Model CUH-2200 Revealed by Sony
Wanneer de nieuwe en verbeterde PS4 Slim op de markt in Europa of Amerika zal verschijnen is nog niet zeker, maar dat zal vrij rap gaan! Wij houden jullie hoe dan ook up-to-date, dus check zeer zeker onze site voor al jouw gaming nieuws, reviews en meer!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →