14 april 2024

RuneScape patch notes van de maand juli

De RuneScape patch notes zijn gepubliceerd. Deze week zijn er aanpassingen gedaan aan onder andere boss pets, heeft er onderhoud plaats gevonden aan meer dan driehonderd interfaces en is de Final Boss titel wederom te gebruiken. Hier onder vind je alle belangrijke veranderingen terug.

Boss pets

De boss pet threshold modifiers van de Nex: Angel of Death, Solak en Seiryu’s pets staan nu op een vijfde van wat het oorspronkelijk geweest is. Doordat de threshold nu verlaagd is, wordt het makkelijker om deze pets te bemachtigen.

Colambarium bug fix

In deze patch is de bug gefixed waardoor spelers een lagere gradatie pyre logs konden gebruiken bij het verbranden van Vyre Corpses in het Colambarium.

Vissen in Gunnarsgrunn

Een aantal fishing spots in Gunnarsgrunn waren onbereikbaar voor spelers. Dit is vanaf deze week gefixed en hier kan weer gevist worden.

Lumbridge combat academy

Vanaf deze week zijn de melee en ranged armour stands in de Lumbridge combat acadamy omgewisseld. Deze staan vanaf nu weer in de volgorde melee, ranged en dan magic.

Final Boss titel

Het is nu wederom mogelijk om de insane Final Boss titel te dragen indien je aan alle voorwaarden hiervoor voldoet.

Interface onderhoud

Indien alles verloopt zoals verwacht zal RuneScape mobile over een niet al te lange tijd worden uitgebracht. Jagex is hiervoor nu de nodige voorbereidingen in RuneScape zelf aan het treffen. Deze week hebben ze meer dan driehonderd verschillende interfaces aangepast als voorbereiding hierop. Zo heeft er onder andere onderhoud plaatsgevonden aan de interface van de Burthorpe Games Room, Pest Control rewards shop, de Remote Farm en nog veel meer.

De overige patch notes

Indien je geïnteresseerd bent in de rest van de patch notes dan kun je deze op het officiële RuneScape forum terug vinden. Om deze patch notes snel te kunnen vinden kun je de QFC: 15-16-915-66027207 gebruiken.