26 mei 2024

Treyarch teased nieuwe zombie modus voor Black Ops 4

Treyarch geeft ons alvast een hint over het onderwerp voor het aankomende Comic-Con in San Diego met een teaser over de Zombies-modus in Call of Duty: Black Ops 4 op Twitter

Eerder werd bekend dat de Zombies-modus voor Call of Duty: Black Ops 4 op de Comic-Con in San Diego door Treyarch wordt besproken.
In de teaser zien we twee gloeiende ogen van wat er uit ziet als een zombie. Deze variant ziet er uit als een mecha/terminator zombie dat nog niet eerder is voorgekomen in de Call of Duty-serie. Zo zegt Treyarch onder andere in een aparte tweet tegen een fan: “bereid je voor op een compleet nieuwe vijand”
De Comic-Con stream begint op donderdag 19 juli om 22:00 Nederlandse tijd.
Laatst werd ook bekend dat in augustus de multiplayerbèta live gaat en in september een bèta rondom Blackout te spelen is. Call of Duty: Black Ops 4 is vanaf 12 oktober beschikbaar voor de Xbox One, pc en PS4.