30 mei 2024

Dragon Ball FighterZ nieuwe DLC-karakters bekendgemaakt

Bandai Namco heeft de twee aankomende DLC-karakters van Dragon Ball FighterZ bekendgemaakt. De website Siliconera laat ons weten dat de twee aankomende DLC-karakters Base Goku en Base Vegeta zijn. De twee karakters zullen in augustus uitgebracht worden.

Dragon Ball FighterZ zal volgende maand weer nieuwe karakters toevoegen aan de game. De karakters zijn onderdeel van het DLC-pakket dat per twee karakters toegevoegd wordt aan de base game. In het begin van augustus zullen spelers de beschikking krijgen over Base Goku en Base Vegeta. Er zijn op het moment van beide karakters twee aanvallen bekend. Base Goku maakt gebruik van Kaioken en dat geeft hem de mogelijkheid om snel meerdere aanvallen achter elkaar te gebruiken. Base Goku kan ook gebruik maken van de Super Spirit Bomb. De Super Spirit Bomb is de sterkte aanval in de game, maar heeft wel lang de tijd nodig om uitgevoerd te worden.
Base Vegeta beschikt over de Galick Gun super special en Galaxy Breaker. Met de Galick Gun super special schiet Base Vegeta energy naar de grond. Deze skill kan ook gebruikt worden als je in de lucht vliegt. Galaxy Breaker is een skill, waarbij Base Vegeta energy schiet vanuit zijn hele lichaam. De twee DLC-karakters zullen in augustus beschikbaar zijn in Dragon Ball FighterZ. Spelers met de FighterZ-pass zullen de karakters toegevoegd krijgen zonder ze te hoeven aanschaffen. Andere spelers kunnen ze kopen als losse DLC.

Nintendo Switch

Het andere nieuws rondom Dragon Ball FighterZ gaat over de Switch-versie die op 28 september uit zal komen. De Switch-versie van de game zal in augustus een open bèta hebben waarop spelers de game voor het eerst kunnen uitproberen. De open bèta test zal een 3v3 local battle feature bevatten.