25 februari 2024

Ahoy Mateys! Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar

ADVENTURE TIME: PIRATES OF ENCHIRIDION

Outright Games heeft vandaag aangekondigd dat het langverwachte open world adventure game, Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is gebaseerd op de bekroonde tv serie van Cartoon Network.

Hier een voorproefje met de nieuwe launch trailer.

Het nieuwste avontuur zal ervoor zorgen dat gamers tijdens het spelen als Finn, Jake, BMO en Marceline vertrekken om fan favoriete koninkrijken te ontdekken. En natuurlijk de geliefde personages uit de populaire tv animatieserie Adventure Time van Cartoon Network te ontmoeten.
Het spel begint met een overstroomd Land van Ooo, waarin vertrouwde koninkrijken door stijgende wateren van elkaar worden afgesneden. In hun nieuw gebouwde boot vertrokken Jeff, Finn en Jake om te onderzoeken wat er aan de hand is.

Tijdens hun avonturen zullen Finn en Jake nieuwe vrienden gaan werven om zich bij hun bemanning aan te sluiten. Of om in avontuurlijke gevechten te springen, karakters ondervragen voor aanwijzingen en de nieuwe en gevaarlijke zee doorkruisen naar verschillende locaties in Ooo.
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Gameplay Functies:

  • Vrije verkenning van het Land of Ooo
  • 3D beelden die passen bij de art stijl van de show
  • Speelbare fan favoriete karakters: Finn, Jake, BMO en Marceline
  • Een origineel verhaal uit de Adventure Time, ingesproken door de stem acteurs van de serie
  • Tactische gevechten
  • Held progressie
  • Piraten – “Shiver me timbers!”

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion zal vanaf vandaag (20 juli) beschikbaar zijn op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC