Background

Ahoy Mateys! Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar

ADVENTURE TIME: PIRATES OF ENCHIRIDION

Outright Games heeft vandaag aangekondigd dat het langverwachte open world adventure game, Adventure Time: Pirates of Enchiridion nu beschikbaar is op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is gebaseerd op de bekroonde tv serie van Cartoon Network.

Hier een voorproefje met de nieuwe launch trailer.

Het nieuwste avontuur zal ervoor zorgen dat gamers tijdens het spelen als Finn, Jake, BMO en Marceline vertrekken om fan favoriete koninkrijken te ontdekken. En natuurlijk de geliefde personages uit de populaire tv animatieserie Adventure Time van Cartoon Network te ontmoeten.
Het spel begint met een overstroomd Land van Ooo, waarin vertrouwde koninkrijken door stijgende wateren van elkaar worden afgesneden. In hun nieuw gebouwde boot vertrokken Jeff, Finn en Jake om te onderzoeken wat er aan de hand is.

Tijdens hun avonturen zullen Finn en Jake nieuwe vrienden gaan werven om zich bij hun bemanning aan te sluiten. Of om in avontuurlijke gevechten te springen, karakters ondervragen voor aanwijzingen en de nieuwe en gevaarlijke zee doorkruisen naar verschillende locaties in Ooo.
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion Gameplay Functies:

  • Vrije verkenning van het Land of Ooo
  • 3D beelden die passen bij de art stijl van de show
  • Speelbare fan favoriete karakters: Finn, Jake, BMO en Marceline
  • Een origineel verhaal uit de Adventure Time, ingesproken door de stem acteurs van de serie
  • Tactische gevechten
  • Held progressie
  • Piraten – “Shiver me timbers!”

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion zal vanaf vandaag (20 juli) beschikbaar zijn op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation