Background

De beste Steam deals van deze week

Steam Gabe Sale

Steam houdt deze week een ‘week-long’ sale met een aantal grote namen erin verwerkt! Van indie games, tot AAA titels, Steam brengt het wederom voor maar een paar Euro.

Iedereen is wel al bekend met de grootse en populaire Steam Sale die miljoenen mensen blij hebben gemaakt met een aantal toffe en grote titels voor een paar Cent. Nou, Valve komt soms ook wel eens met wat kleinere sales, maar dat maakt de titels niet minder tof! Zo staan games als Grow up en Grow Home tussen de lijst voor maar twee of drie Euro. De enige echte grote titel ditmaal, moet toch wel The Sims 3 zijn, die je voor drie Euro kan oppikken!

Steam Sale Sims 3
Wat gebeurt daar beneden?
 

Bekijk hier beneden een aantal picks en klik hier voor de volledige lijst.

Wat vind jij altijd de leukste sale bij Steam? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Check zeer zeker onze website voor nieuwsberichten over jouw favoriete games, series of films!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation