25 februari 2024

De beste Steam deals van deze week

Steam Gabe Sale

Steam houdt deze week een ‘week-long’ sale met een aantal grote namen erin verwerkt! Van indie games, tot AAA titels, Steam brengt het wederom voor maar een paar Euro.

Iedereen is wel al bekend met de grootse en populaire Steam Sale die miljoenen mensen blij hebben gemaakt met een aantal toffe en grote titels voor een paar Cent. Nou, Valve komt soms ook wel eens met wat kleinere sales, maar dat maakt de titels niet minder tof! Zo staan games als Grow up en Grow Home tussen de lijst voor maar twee of drie Euro. De enige echte grote titel ditmaal, moet toch wel The Sims 3 zijn, die je voor drie Euro kan oppikken!

Steam Sale Sims 3
Wat gebeurt daar beneden?
 

Bekijk hier beneden een aantal picks en klik hier voor de volledige lijst.

Wat vind jij altijd de leukste sale bij Steam? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Check zeer zeker onze website voor nieuwsberichten over jouw favoriete games, series of films!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →