28 mei 2024

Dragon Ball FighterZ Goku en Vegeta krijgen nieuwe gameplay

Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco heeft recentelijk nog aangekondigd dat de klassieke versies van beiden Goku en Vegeta het rooster zullen versterken. Nu is het tijd voor hun gameplay trailers.

Beide klassieke vormen van Goku en Vegeta zijn dan ook gebaseerd op hun looks uit de Saiyan Saga. Dragon Ball FighterZ wilt zoveel mogelijk helden toevoegen in de loop der maanden en misschien zelfs jaren en een nostalgische actie als deze zal ze zeer zeker geen kwaad doen. Goku zal dan ook tijdens de start van iedere ronde naar binnen vliegen op zijn Nimbus en zal verschijnen in zijn originele Training Gi. Zijn moveset is voornamelijk gebaseerd op die uit de ‘early era’ van DBZ. Zo kan hij de Kamehameha, de Spirit Bomb en de Kaioken gebruiken om zijn volle kracht te laten zien.

Vegeta aan de andere hand, draagt zijn iconische Saiyan Armor, compleet met zijn staart om zijn middel heen gedraaid. Hij kan zijn signature aanval, Galick Gun, goed gebruiken tijdens gevechten in combinatie met Galaxy Breaker. Dit is de aanval waarmee hij Nappa vermoorde, zijn toenmalige vriend in de eerste seizoenen. Bekijk dan ook maar even de trailer voor Vegeta in zijn volle glorie en met zijn furieuze ogen gericht op Goku.

Bandai Namco heeft verder nog niets aangekondigd over een release datum voor beide de held en de schurk. Wel is bekendgemaakt dat dit ergens in augustus zal zijn. Vorige DLC karakters als Vegito en Zamasu (Fused) konden worden gekocht voor vijf Euro, of in combinatie met de season pass. Dat zal voor deze personages waarschijnlijk hetzelfde blijven.
Dragon Ball FighterZ is op dit moment beschikbaar voor op de PC, XB1 en PS4. De game komt op 28 september uit voor op de Nintendo Switch. Wat vind jij van de toevoeging van al deze helden? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →