Background

Gaan Fortnite dansjes in FIFA verschijnen?

fifa 19

We hebben het allemaal gezien, en ja, het hele internet heeft er om geschreeuwd. Griezman deed Fortnite’s ‘Take The L’ Dance Move tijdens de WK finale. Is dat een big deal? Nee. Is het hype? Blijkbaar.

Het gaat niet zo zeer om de populariteit van Fortnite als het er op aankomt dat EA er over denkt om verschillende ‘moves’ of dansjes uit Fortnite naar EA’s FIFA te brengen, maar meer de realiteit van het voetballen. FIFA probeert er alles aan te doen om de game zo dicht als mogelijk bij de realiteit te brengen. Aangezien vreugde dansjes hier ook bij horen, bestaat de kans dat we binnenkort na het scoren van een goal, ook de ‘Take the L’ kunnen uitvoeren.
We hebben het Griezman al zien doen tijdens de WK finale, maar dit is niet de eerste keer dat de voetballen deze signature move laat zien op het speelveld. Wél heeft beweging gebracht in de media aangezien er miljoenen mensen live gekeken hebben. Deze dansjes zijn uiteraard niets nieuws in de voetbalwereld, maar aangezien we deze dans allemaal wel kennen uit Fortnite heeft het de nodige aandacht gekregen op het internet. Zo werden er ook enkele vragen gesteld aan EA omtrent deze dansjes en de implementatie daarvan.

“We’re player first and authenticity first. If you’re seeing it in the real world, we would ideally like to see it in the game. It’s in the game. You know, that whole thing.” Dit had Creative Director Matt Prior te melden over de pas getoonde dans en of zulke moves zullen verschijnen in FIFA. “We have seen celebrations like the Fortnite one going in. There might be licensing issues around them, but we are always looking at the real world of football and trying to replicate it as much as possible. Specifically to those ones, I’m not sure if there are licensing issues around that.”

Hieraan voegt hij toe dat er mogelijk bepaalde licenties zijn verbonenden met deze moves. Alhoewel dit erg vreemd lijkt aangezien je geen copyright kunt plaatsen op lichaamsbewegingen, toch?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation