28 mei 2024

PUBG Mobile krijgt aardige update

pubg mobile tencent games battle royale banner

De Battle Royale game die het allemaal heeft gestart, natuurlijk hebben we het dan over PUBG.. de mobiele variant. Deze krijgt een flinke update waarbij nieuwe dingen worden geïntroduceerd.

PUBG Mobile, ook wel bekend als PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS, heeft al een tijd zijn mobiele variant. Omdat deze een stuk later uit is gekomen loopt hij ook achter qua updates. Vorige maand zagen wij een update waarbij de besturing aangepast was. Ook was er nu een optie voor First-Person in de queue te staan en is het mogelijk gemaakt om de tweede map, Miramar, te spelen op mobiel.

Nu krijgt hij echter een update waarbij hij veel op zijn grotere broers gaat lijken. Zo zal de War Modus beschikbaar zijn voor iedereen die op mobiel speelt.Dit is een grote stap want de Xbox One variant heeft deze modus zelfs nog niet. Hierbij gaan twee teams van 25 spelers tegen elkaar de strijd aan. Het team dat de meeste kills heeft wint het potje na 10 minuten. Hierbij horen natuurlijk ook geweren. Zo wordt ook de SLR Sniper Rifle toegevoegd samen met skins voor equipment, wapens en voertuigen.
Voor de echte spelers die hun records bij willen houden of van een uitdaging houden is het achievement systeem nu ook toegevoegd. Hierbij zijn allemaal doelen gesteld voor de speler om te halen, hierbij krijgt de game een uitdagender gevoel.

Teamen met je maten

De nieuwe update brengt ook een clan systeem. Zo kun je je vrienden uitnodigen om je clan te komen versterken. Samen kunnen jullie strijden voor unieke beloningen door middel van clan specifieke uitdagingen te completen. Ook kan men de eigen clan aanpassen door het een eigen logo te geven.
 
Ben jij zo verslaafd aan de game dat je hem ook op je telefoon speelt en kijk je uit naar deze update, laat je mening hier beneden achter!