26 mei 2024

V-Rally onthuld 2 race categorieën in nieuwe trailer

V-Rally 4

Bigben Interactive en Kylotonn Racing Games onthullen met een nieuwe trailer twee van de vijf disciplines in V-Rally 4: Rally en Hillclimb.

Moderne en historische auto’s. Afrika, Siberië en de Amerikaanse woestijn. In V-Rally 4 zijn de rallyuitdagingen echte, technische uitdagingen, op alle vlakken, die alleen de meest bekwame bestuurders hopen te winnen.
Bekijk hieronder de nieuwe V-Rally 4 trailer. De trailer illustreert alle spanning die een bestuurder voelt achter het stuur van zijn raceauto:

Fenomenale kracht en uithoudingsvermogen liggen in je toekomst als je een berg op gaat in Hillclimb. Je hebt de controle over raceauto’s met meer dan 1.000 pk. Deze zijn speciaal ontworpen voor deze discipline. die auto’s zul je vakkundig moeten beheersen op tracks die langs rotswanden lopen.
Naast de twee race modes die vandaag worden getoond, zijn er nog drie andere disciplines beschikbaar in het spel:

  • Extreme Khana: je moet het driften beheersen en snelheid en precisie combineren in deze routes
  • V-Rally Cross: confronteer 7 tegenstanders die er alles aan doen om je stof te laten happen op off-road en asfalt tracks.
  • Buggy: je all-terrain voertuig belooft een unieke ervaring te worden op deze bijzonder ruige circuits.

Elke discipline biedt een unieke en andere rijervaring. Met V-Rally 4 kunnen racefans hun vaardigheden op de proef stellen en nieuwe rijtechnieken leren. Deze veelzijdigheid zal van groot nut zijn in Career Mode die de kern vormt van de game ervaring en waarmee bestuurders over de hele wereld zullen reizen.
V-Rally 4 zal gaan uitkomen ergens in September 2018 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game zal ook voor de Nintendo Switch uitgebracht worden maar dit zal op een latere datum plaatsvinden.