20 mei 2024

PUBG Global Invitational 2018: 25 juli

PUBG Global Invitational 2018

Een goede eerste dag voor PUBG Global Invitational 2018. Er was gezorgd voor een prachtige setup van het podium in het midden van de Mercedes-Benz Arena in Berlijn. De beginshow was zeer indrukwekkend met beelden die geprojecteerd werden op het doek, plus de muziek en dans was mooi gedaan. Na de intro konden de matches beginnen en spannend dat ze waren!

De eerste ronde

In de eerste ronde van de PUBG Global Invitational 2018 werd de eerste kill gemaakt door W1ckk van de Honey Badger Nation. Hij haalde Champzzzz neer van de Chiefs Esports Club. Het lijkt mij niet fijn om de eerste kill te zijn van dé wedstrijd, als je het mij vraagt. In het eindspel, wat zich afspeelt naast Mylta Power, zien we W1ckk terug. Buik-schuivend en omringd door vijandelijke spelers, maar ongezien! In één van de laatste cirkels zien we een mooie positionering door de spelers van Team Liquid (waar ze om bekend staan). Een goede positionering was alleen niet genoeg, Ghost Gaming wint. Crest Gaming Xanadu volgt als tweede, Four Angry Men derde en Savage Esports vierde.

De tweede ronde

Het spel steekt prachtig van wal. Een mooie first blood van Made in Thailand. Met twee auto’s sloten ze Mossy van Team Gates in. Dit maakte dat de eerste kill een voertuigmoord was, pijnlijk maar zeker netjes van Made in Thailand. Oh My God plaatst zichzelf eerste, Gen.G Black tweede, Welcome to the South Georgo derde en Natus Vincere vierde.
PUBG Global Invitational 2018

De derde ronde

De ronde had een spannend einde. Rondom de houtzagerij zorgde de teams voor een grote chaos. De Pittsburgh Knights maakte tegen het eind veel kills maar konden de overwinning niet binnen halen. Wat opviel was dat er toch twee shotguns werden gebruikt in het einde van het spel. Normaal worden ze niet veel gezien op het einde, maar er werd goed gebruik van gemaakt! Het mooie einde was tussen Gen.G Black en Team Liquid in een spannende 2v2. De blauwe cirkel was in het nadeel van Gen.G Black. Team Liquid plaatst eerste, Gen.G Black tweede, Pittsburgh Knights derde en Welcome to South Georgo vierde.

De vierde ronde

De first blood staat op de naam van POLLADERUC van team Oyun Hizmetleri eSports, hij maakte Pr0phie van Ghost Gaming volledig in. Een agressievere game werd er gespeeld. In plaats van de buitenrand van de cirkel verkennen, centreerde het spel zich al vrij snel in het midden van de cirkel. We zagen aan het eind opnieuw mooi geplaatste spelers van Team Liquid. In een pittig overgooi spel van granaten tussen Team Liquid en ingesloten spelers van Gen.G Black maakte Team Liquid zijn tegenspelers af en wonnen opnieuw. Gen.G Black plaatste tweede (voor de derde keer op rij), Pittsburgh Knights opnieuw derde en Gen.G Gold vierde.
PUBG Global Invitational 2018
Dit maakte een eindstand van Gen.G Black op de eerste plaats (1720 punten), Team Liquid tweede (1685 punten), Pittsburgh Knights (1320 punten) en sluit Ghost Gaming het af (1275 punten).
De komende match is 26 juli, aanvang om 18:00 onze tijd. Bekijk zelf de livestreams of herhalingen op Twitch en Youtube

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →