Destiny 2: this week at Bungie brengt veel informatie

Er is een nieuwe this week at Bungie verschenen op de Bungie website. De wekelijkse blog geeft informatie over de plannen die Bungie heeft voor Destiny 2. Deze week werd heel veel informatie naar buiten gebracht over onder andere de aankomende DLC Forsaken en een fysieke Grimoire.

Bungie heeft deze week veel nieuwe informatie gegeven over de aankomende tijd van Destiny 2 in this week at Bungie. De blogpost geeft ons informatie over de aankomende expansion, de tijd tot de expansion en kondigt een fysieke versie van de Grimoire aan. Het duurt nog iets meer dan een maand voordat de expansion Forsaken gereleased gaat worden. Er is nog genoeg te doen tot die tijd in de game. Het begint met het Solstice of Heroes evenement dat van start is gegaan. Tijdens dit evenement is het voor spelers mogelijk om de armour te verkrijgen uit het begin van de game. Je kunt deze armour sets upgraden door verschillende objectives te volbrengen. En het evenement brengt nog veel meer. Voor meer informatie kun je terecht op de evenement pagina op de website van Bungie. Daarnaast zal er nog een Iron Banner evenement zijn voor de nieuwe expansion.
Bungie heeft in hun blogpost ook nieuwe informatie gegeven over de aankomende expansion. Ze gaan aanpassingen maken aan het milestone systeem en nieuwe manieren introduceren om powerful gear te verkrijgen. De director zal een update krijgen, zodat de nieuwe werelden onderdeel zijn van de map. En de game krijgt een hoop nieuwe wapens, waaronder een aantal spectaculaire exotics. Bungie heeft in een video een aantal van deze wapens in actie laten zien:

Destiny Grimoire Anthology

De fans van Destiny hebben altijd heel veel waarde gehecht aan de lore, die de game op speciale manieren naar buiten bracht. In deel 1 van het spel bevatte de game de Grimoire, waarin onderdelen van het verhaal van de game opgeslagen werden. Bungie heeft deze week aangekondigd dat de Grimoire nu ook in fysieke vorm zal verschijnen. Ze gaan een serie van boeken uitbrengen, die het verhaal van Destiny zullen uitleggen. Het eerste deel van de serie kan op dit moment gepre-ordered worden in de Bungie store en zal later dit jaar verschijnen. Het boek zal tijdens de release ook verkrijgbaar zijn in boekwinkels over de hele wereld.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation