14 april 2024

Deze Steam game is nu gratis

Steam Guns of Icarus

De Humble Store heeft een leuke verrassing voor iedereen met een gaming computer. Tot en met morgen kan jij Guns of Icarus: Alliance gratis en voor niets in de store ophalen. Deze Steam game is ook te spelen op Mac en Linux, buiten Windows natuurlijk! Guns of Icarus is een team-based airship-battle game die zich afspeelt in een Steampunk wereld. De game lijkt qua gameplay een beetje op Sea of Thieves, jij moet met jouw teammaten samenwerken en rollen verdelen.
Rollen als Pilot, Gunner en Engineer zullen essentieel zijn in het behalen van jullie doelen. Ontdek nieuwe werelden en ga hevige luchtgevechten aan tegen vijanden en hostiele vreemden. Alliance is een uitbreiding op de 2012 Guns of Icarus Online. Voorheen was dit alleen een PvP game, maar de titel staat sinds de uitbreiding open voor veel PvE content, voor de solo speler of de kleine squad.
Ga jij de game uitproberen? Laat ons weten wat jij ervan vind in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →