30 mei 2024

PUBG Global Invitational 2018: 26 juli

PUBG Global Invitational 2018

Welkom bij de recap van de tweede dag van de PUBG Global Invitational 2018. Dit was de laatste dag van de third person perspective matches voordat de first person perspective matches zullen beginnen.

De vijfde ronde

Een rustige start van de tweede dag PUBG Global Invitational 2018, geen vroege doden, geen mensen die neerstorten van daken en de eerste kill is van Miccoy van Ghost Gaming. Hij haalt in de vijfde minuut de eerste persoon van Natus Vincere neer. Het was een trage eerste game van de avond, rond de twaalfde minuut waren er nog altijd achtenzeventig spelers in leven. In een latere cirkel zien we veel pressure, de Pittsburgh Knights kiezen ervoor om met voertuig en al de bunker in te duiken. Vervolgens zien we een prachtige push van Ghost Gaming op Gen.G Black. De eind strijd is naast de shooting range waar Gen.G Gold een mooie sweep verricht en de eerste match van de avond wint! Dit maakt dat Gen.G Gold eerste eindigt, Chiefs Esports Club tweede, Made in Thailand derde en Four Angry Men vierde.
PUBG Global Invitational 2018.

De zesde ronde

Door een ongelukkige drop wordt Maikzj van Savage Esports omgelegd door lionkk van Oh My God, hij had geen schijn van kans tegen de O.M.G. speler. Wat we verder hebben geleerd deze match is dat we voertuigen in huizen parkeren en Dacia’s zich voortbewegen in kuddes wanneer Made in Thailand achter het stuur zit. Made in Thailand en Oh My God probeerde elkaar neer te schieten zonder te denken aan de laatste speler van Welcome to South Georgo, Larsen. Als lone survivor ligt hij prone te wachten tot de twee andere teams elkaar hebben vermoord, wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Dankzij de blauwe cirkel wint Larsen de strijd van HoNBoya van Made in Thailand. Dit maakt Welcome to South Georgo eerste, Made in Thailand plaatst tweede, Oh My God derde en Crest Gaming Windfall vierde.

De zevende ronde

De match begint wat apart. Made in Thailand HonBoya rijdt teamgenoot Ezqelusia dood! Dat is pijnlijk, net als dat Four Angry Men al in de vijfde minuut uit de match liggen. Bij de end game zien we opnieuw Welcome to South Georgo’s Larsen op zijn buik liggen, zijn tactiek werk dit keer niet en hij wordt neergeschoten. Na een prachtige wipe van Gen.G Gold mogen zijn zichzelf eerste noemen van de match! Ook hadden zij nog alle vier de spelers in game, netjes. Natus Vincere plaatst tweede, Refund Gaming derde en Team Liquid vierde.
PUBG Global Invitational 2018.

De achtste ronde

De laatste game, Maikzj van Savage Esports krijgt first blood met een kill op silentBT van Oh My God. We zien alle teams op elkaars lip in een vroege cirkel en een end game in een open veld met weinig om achter te schuilen. Aan het eind zit ahq e-Sports club in een lastige situatie. Met maar één teamlid staande tegen drie spelers van Welcome to South Georgo wordt het al snel duidelijk. Welcome to South Georgo is opnieuw eerste van de match! Gen.G Gold mag zich tweede noemen, ahq e-Sports Club derde en Team Liquid opnieuw vierde.
Dit brengt een einde aan de acht matches third person perspective van de PUBG Global Invitational 2018! Oh My God mag zich vierde noemen met een totaal van 2235 punten, Welcome to South Georgo plaatst derde met 2595 punten. Team Liquid is nummer twee met maar een paar punten meer, 2635 punten. En de trotse winnaar van de third person perspective is team Gen.G Gold! Zij mogen een geldbedrag van 400,000 Amerikaanse dollars!
PUBG Global Invitational 2018.
Op naar de first person perspective matches, deze zullen op 28 juli, om drie uur ‘s middags beginnen. Op 27 juli is het community event, dit begint om half vijf ’s middags.
Bekijk zelf de livestreams of herhalingen op Twitch en Youtube!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →