Background

PUBG Global Invitational 2018: 28 juli

PUBG Global Invitational 2018

Na de third person perspective matches, begonnen de PUBG Global Invitational 2018 first person perspective matches. Met dezelfde teams en teamleden maar een andere kijk op de game.

De eerste ronde

Het begint met een cirkel ten zuiden van map, dit maakt dat de meeste teams zich moeten gaan verplaatsen. Er wordt veel pressure verwacht in het noorden van de cirkel. De eerste kill staat op naam van Aries van Crest Gaming Xanadu. Hij sniped een speler van de Pittsburgh Knights. Het einde van de ronde is op een open veld, weinig om achter te schuilen en geen gebouwen om in te positioneren. Een goede plek om met granaten punten te maken. W1nner van ahp e-Sports club ligt in een bosje, hij kan niets zien en zo dus ook geen informatie inwinnen over de posities van zijn tegenstanders. Spelers van Oh My God lopen vlak langs hem, en blijken hem niet te zien. Maar helaas voor hem, hij wordt toch nog gespot.  Oh My God’s lionkk maakt de laatste kill van de match en maakt dat het team de eerste Chicken Dinner van de PUBG Global Invitational 2018 FPP dag één binnenhaalt. Welcome to South Georgo plaatst tweede, AVANGAR derde en ahq e-Sports Club vierde.
PUBG Global Invitational 2018

De tweede ronde

Een goed begin voor Four Angry Men! Met twee auto’s weten ze 0nuqtive van AVANGAR in te sluiten. Hij probeert nog een boom te gebruiken, maar het mag niet baten. In de tweede minuut ligt hij al uit de match. Opnieuw is het einde van de match op een open veld. De Pittsburgh Knights creëren een eigen rode zone met een aantal granaten, maar krijgen verbazend genoeg geen kills. De Knights vegen met hun geweren Natus Vincere van de kaart en de laatste speler van Oh My God moet het ook ontgelden, hij staat net te lang in de blue zone, xiaorong sterft en zorgt dat de Pittsburgh Knights eerste plaatsen. Oh My God wordt tweede, Natus Vincere derde en Welcome to South Georgo vierde.

De derde ronde

Team Liquid maakt de eerste kill, Made in Thailand verliest MinORu. Later in het spel zien we hoe snel BALLOC kan reageren op spelers die hem besluipen. MrSedaT, van Oyun Hizmetleri eSports, dacht in het voordeel te zijn door te weten waar de Ghost speler zat, maar wordt zelf neergeschoten. Een spannend einde, veel goede schoten, voertuigen die ontploffen en de blue zone die de teams langzaam tot elkaar brengt. Oh My God staat op het laatst alleen nog tegen Sambty van Team Liquid terwijl OMG nog met drie spelers staat. Sambty speelt mooi, maar verliest de strijd. Oh My God wint opnieuw de match, Team Liquid plaatst zichzelf tweede, Gen.G Black derde en Welcome to South Georgo vierde.
PUBG Global Invitational 2018

De vierde ronde

Cillo van Team Gates zorgt dat Oyun Hizmetleri eSports met maar drie spelers verder moet door de eerste kill te maken. Natus Vincere laat een mooie push zien in de tweeëntwintigste minuut door heel Made in Thailand neer te schieten wat maakt dat er nog dertien teams zijn. Oh My God en Welcome to South Georgo ontmoeten elkaar in de end game. Oh My God heeft alle spelers nog staande tegen de eenzame MiracU. Ze plaatsen zichzelf voor de derde keer eerste, Welcome to South Georgo tweede, Honey Badger Nation derde en AVANGAR vierde.
PUBG Global Invitational 2018
Je kunt zelf de herhalingen van de PUBG Global Invitational 2018 terug kijken op Twitch of Youtube!  

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation