20 mei 2024

No Man's Sky best verkopende game op Steam

no man's sky next

Twee jaar geleden werden we mega hyped voor een game genaamd No Man’s Sky. Helaas was No Man’s Sky een mega teleurstelling na de release van de game. De meeste mensen klaagden steen en been over de game. Refunds werden aangevraagd en de game kreeg één van de slechtste reviews ooit. De game werd dood leuk hernoemd tot No Man’s Buy.

Recensies-No-Mans-Sky
Maar sinds een week geleden is er een mega update gekomen aan de game. De update Next zorgde voor dat we No Man’s Sky eindelijk konden spelen zoals velen van ons hadden gehoopt bij de launch van de game. Eindelijk kunnen we de oneindige reis door de ruimte samen met vrienden ondernemen. Het gebrek aan een multiplayer was immers één van de grote teleurstellingen van de game. Maar nu de game eindelijk een multiplayer mode heeft gekregen, zien we de recensies omhoog schieten.
Niet alleen de recensie schieten omhoog, ook de verkoopcijfers knallen omhoog. Een week na de update Next zien we No Man’s Sky bovenaan staan bij de best verkochte spellen. Reden daarvoor is misschien ook omdat je de game nu voor de helft van de prijs kan aanschaffen. Kortom Next is een enorme opluchting voor Hello Games , de makers van No Man’s Sky.
TopSteamSales