26 mei 2024

Fortnite krijgt collectible figurine

McFarlane Toys kondigde in de afgelopen nacht aan dat zij een samenwerking aan zullen gaan met Epic Games. Zij gaan collectible figurines maken voor een wel heel bekende game.

Dat Fortnite de wereld ‘by storm’ heeft gepakt is welbekend bij niet alleen de kiddo’s, maar ook de ouders. McFarlane Toys ziet eindelijk in hoe groot de game daadwerkelijk is en komt om die reden met een hele collectie aan beeldjes, poppetjes en accessoires voor de populaire Battle Royale titel. Bekijk hier beneden wat de speelgoedketen te zeggen had over Epic Games.

“The Fortnite brand has taken on global status and continues to grow each day,” said McFarlane. “The game, with its sense of skill and irreverent fun, now has hundreds of character options to choose from, which is a tremendous blueprint for making any successful toy and action figure line.”

Fortnite Collectible Figurines

“We’ve been fans of Todd and McFarlane Toys for years and years, and it’s been a dream come true to have an opportunity to collaborate with them,” said Donal Mustard, worldwide creative director of Epic Games. “I’ve seen some of the prototypes and they’re so sweet…I think players are just going to be blown away.”

Zoals hierboven te lezen is, zijn de makers van de figurines aardig fan van de studio en game. De volledige collectie kunnen we niet zien, maar hierboven is een concept art plaatje te bekijken! Fortnite bestaat uit twee modi, Save the World en Battle Royale. Met de meest bekende royale mode heeft Fortnite een bepaald level aan succes behaald, maar ook Save the World wordt binnenkort gratis voor iedereen om te spelen. De marketing van Epic Games is beter geregeld dan de meeste betaalde games überhaupt al.
Speel jij nog steeds Fortnite? Laat ons weten wat jij van dit vijfde seizoen vind tot dusver. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →