Nieuwe Pokémon film: Pokémon the Movie: The Power of Us

In het najaar kunnen we al genieten van een nieuwe Pokémon game. Maar nog meer goed nieuws voor de Pokémon fans onder ons. Want aan het einde van november begin december krijgen we ook een nieuwe Pokémon film: Pokémon the Movie: The Power of us.

Ash en Pikachu Keer terug naar het grote scherm in de nieuwste Pokémon film, Pokémon the Movie: The Power of Us. De film zal in beperkte release hebben in de bioscopen. Of de film ook hier in Nederland in de bioscoop belandt is nog af te wachten.
Pokémon the Movie: The Power of Us vertelt ons het verhaal van Ash en Pikachu die op reis gaan naar een klein kustplaatsje met een gevarieerde reeks aan personages, waaronder een jonge atleet, een dwangmatige leugenaar, een verlegen onderzoeker, een bittere oude vrouw en een klein meisje met een groot geheim.
Elk jaar komen de stedelingen samen om de Legendarische Pokémon Lugia te vieren,  die de stad vele jaren geleden heeft gered van de ondergang. Het festival is een tijd voor feest, met een Pokémon Catching Race en een ceremoniële vlam die fel brandt om Lugia op te roepen. Maar wanneer een reeks incidenten niet alleen het festival bedreigt, maar ook de stad die alle mensen en Pokémon hun huis noemen, zal er meer nodig zijn dan alleen Ash en Pikachu om de dag te redden. Zullen deze mensen in staat zijn om hun verschillen opzij te zetten en samen te werken om hun stad te redden? Of zal het allemaal eindigen in vernietiging?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation