29 mei 2024

PUBG Global Invitational 2018: 29 juli

De PUBG Global Invitational 2018

De laatste dag van de PUBG Global Invitational 2018 was dit weekend. De laatste vier matches werden gespeeld voor het beste first person perspective team.

De vijfde ronde

De first blood van de laatste dag PUBG Global Invitational 2018 staat op de naam van Waisun van ahq e-Sports Club. Hij zorgde ervoor dat Oyun Hizmetleri eSports verder moest met één speler minder. Oh My God spaart verder auto’s verder in het spel. Xiaorong schat een helling niet goed in en zijn auto kantelt, zijn team schiet hem te hulp door de auto terug te kantelen. Tegen het einde zien we hoe Team Liquid een auto tegen een huis parkeert voor beschutting, een mooie tactiek die we niet vaker zien in games. Een spannende eindcirkel zorgt voor huizen en bomen, twee spelers van Team Liquid moet het uitvechten met Gen.G Gold’s Loki. Gen.G wint de eerste ronde! Team Liquid plaatst tweede, Honey Badger Nation derde en Chiefs Esports Club vierde.
PUBG Global Invitational 2018

De zesde ronde

Twee leden van Ghost Gaming schakelen de eerste speler van Made in Thailand uit in de zesde minuut. We zien in de dertigste minuut een kleine cirkel (fase 7) en nog veel spelers in leven. Naast shelter wordt er druk gevochten op een goede plek om de Chicken Dinner binnen te halen. Met negentien spelers nog levend is het een grote chaos! We zien mensen boven én onder de grond! De strijd is tussen de Pittsburgh Knights en Refund Gaming. Na veel spanning en goede schoten mag Refund Gaming zich eerste noemen! Pittsburgh Knights zijn tweede, Ghost Gaming plaatst derde en Oh My God vierde.

De zevende ronde

Door een niet-zo-gezellige drukte op een berg met spelers van Welcome to South Georgo en ahq e-Sports Club raakt het laatste team een speler kwijt. Ahq moet vluchten voor ze meer spelers verliezen. De eindstrijd is tussen Ghost Gaming en Team Liquid, het is een pittige drie versus drie. Ghost Gaming speelt het stiekem, ze proberen met smokes en prone blijven het tegenteam te flanken. En het werkt! Ghost Gaming krijgt de Chicken Dinner. Dit maakt dat Team Liquid tweede plaatst, AVANGAR derde en Gen.G Black vierde.
PUBG Global Invitational 2018

De achtste ronde

Natus Vincere claimt de eerste kill van de laatste ronde! De Honey Badger Nation moet proberen de laatste game te winnen met drie spelers. Het laatste gevecht speelt zich af naast de powerplant. We zien spelers van Natus Vincere en Team Liquid op hun buik, schuivend om anderen te spotten. In de hele match zien we al voorzichtig spel, de eindstreep is namelijk zó dichtbij… Helaas is ubah van Natus Vincere niet opgewassen tegen de drie spelers van Team Liquid. Team Liquid plaatst deze match eerste, Natus Vincere tweede, Crest Gaming Windfall derde en Welcome to South Georgo vierde.
Dit maakt een eindstand dat Oh My God zich eerste mag noemen van de PUBG Global Invitational 2018, first person perspective met 3425 punten! Team Liquid volgt hen op met 3220 punten. Welcome to South Georgo plaatst derde!
PUBG Global Invitational 2018
We hebben prachtige, spannende en mooie matches gezien. We kijken uit naar de volgende kampioenschappen van Playerunknown’s Battlegrounds!
Zou je de herhalingen terug willen kijken? Check dan de Twitch en Youtube van PUBG.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →