15 april 2024

Nieuwe NVIDIA GeForce hardware tijdens Gamescom 2018?

Het is alweer augustus. Dit betekend dat de grootste Gaming Expo alweer voor de deur staat, Gamescom. Eén dag vóór dat Gamescom begint, op 20 augustus, organiseert NVIDIA een eigen event. Dit kan haast geen toeval zijn.

‘GeForce Gaming Celebration’, zo wordt het evenement genoemd. Er is nog geen locatie bekend gemaakt, maar genodigde zullen op een later tijdstip een locatie binnenkrijgen via de mail om het evenement te betreden. Tijdens het evenement beloofd NVIDIA ‘latest GeForce hardware’ en ‘spectacular surprises’. Zo luidt de uitnodiging:

“Join us at our GeForce Gaming Celebration!
This event will be filled with awesome new PC games running on the latest GeForce hardware, cool stage presentations, food and drinks, and some spectacular surprises.
Festivities kick off at 6PM CET on Monday, Aug. 20. The venue is subject to capacity limits and entry will be first-come, first-served, so plan to get there early. Limit one ticket per person.
Location will be disclosed closer to the event. Stay tuned to your inbox and GeForce.com for further info!”

Dit verteld natuurlijk nog niets over Gamescom, maar hier blijft het dan ook niet bij. NVIDIA voegt een verhaal toe aan het evenement met een stuk over Gamescom.

“The world’s biggest gaming expo, Gamescom 2018, runs August 21-25 in Cologne, Germany. And GeForce will loom large there — at our Gamescom booth, Hall 10.1, Booth E-072; at our partners’ booths, powering the latest PC games; and at our own off-site GeForce Gaming Celebration that starts the day before.”

NVIDIA is dus heel breed te vinden over Gamescom. Ze hebben zowel hun eigen stands en zullen bij selecte partners gaming rigs aansturen met de laatste GeForce hardware om alle games zo scherp mogelijk te laten draaien. De kans is daarom vrij groot dat we één dag voor het grote evenement in Köln een reeks aankondigingen krijgen en tijdens Gamescom deze nieuwe hardware al in actie kunnen zien.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →