Gamescom: De line-up van Nintendo is bekend

Het grootste game evenement in Europa, Gamescom komt iedere jaar terug in hartje Keulen Duitsland en daar is Nintendo natuurlijk weer van de partij.

in Nintendo brengt onder andere Super Smash Bros. Ultimate en Super Mario Party naar Gamescom 2018. Hiernaast kondigt het bedrijf aan dat thuisblijvers een reeks video’s vanaf de beursvloer kunnen bekijken.
In totaal zijn er acht speelbare titels op de beursvloer van Gamescom die allen later dit jaar voor Nintendo Switch gaan verschijnen. Super Smash Bros. Ultimate en Super Mario Party zijn de enige first party-games die aanwezig zijn. Andere titels die bezoekers kunnen verwachten zijn: Fifa 19, Dark Souls Remastered, Travis Strikes Again: No More Heroes, Dragon Ball FighterZ, Starlink: Battle for Atles en Killer Queen Black.
Thuisblijvers kunnen een reeks video’s bekijken die worden opgenomen in de RedCube-studio op de stand van Nintendo. In de video’s worden onder andere nieuwe beelden onthuld van Super Mario Party, de Torna The Golden Country-dlc voor Xenoblade Chronicles 2 en Daemon X Machina. Deze laatste game wordt tevens voorzien van commentaar door producer Kenichiro Tsukuda. De video’s zijn te zien op het Youtube-kanaal van Nintendo.
Gamescom vindt dit jaar van 21 tot en met 25 augustus plaats in Keulen. Microsoft heeft eerder hun plannen al bekendgemaakt. Xbox-fans kunnen nieuws omtrent Xbox-hardware en -accessoires, al aangekondigde games en een aantal verrassingen verwachtingen. Sony heeft nog geen aankondigingen omtrent PlayStation-games op de Gamescom gedeeld.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation