30 mei 2024

De Sims 4 Honden en Katten nu uit op consoles!

De Sims 4 brengt huisdieren naar console! Zat je al te wachten op je harige vriend? Koop hem dan nu in de Stores van Xbox One of de PlayStation 4.

De Sims 4, de game waar je een familie, huis en leven creëert voor je Sims. Jij beslist over de acties, inrichting en toekomst van je karakters, van baby tot bejaarde. Je hebt de keuze uit verschillende buurten waar je je eigen droomhuis kan bouwen, mensen kunt ontmoeten en locaties kan ontdekken. Er komen steeds meer uitbreidingen uit die de game steeds realistischer maken!
de sims 4 honden en katten
Deze uitbreiding brengt je honden, katten, wasberen en vossen. Maak je eigen huisdier en kies uit tientallen verschillende rassen. Ontwerp je eigen vacht, mix en karakter van je nieuwe familieleden. Of adopteer een huisdier online, in het asiel zitten genoeg lieve vriendjes die een gouden mandje nodig hebben. Wat verschilt met de Sims 3 is dat je een dier niet meer zelf kunt besturen. Je huisdieren hebben een eigen leven, net als in het echt! Je Sim zal er dus op moeten letten dat er eten en drinken klaar staat en wanneer het tijd is voor een wandeling in bijvoorbeeld de nieuwe buurt!
Op straat kan je dieren vinden die rondzwerven. Liefde op het eerste gezicht kan er voor zorgen dat het dier een nieuw thuis krijgt, bij jou op de bank! Het kan gaan om een hond, kat of een vos of wasbeer! Leer de lieve kant kennen van dieren die je normaal niet zou adopteren.
de sims 4 honden en katten
Richt je huis in rondom je dieren. Nieuwe decoraties zijn toegevoegd, klimpalen voor katten, voerbakken, trainingsattributen en nog veel meer! Zorg dat je viervoeter alles krijgt wat hij nodig heeft. Ook is er een nieuwe buurt, Br
Verder kan je een nieuwe carrière beginnen. Je Sims kan nu een eigen dierenpraktijk beginnen! Huisdieren worden helaas wel eens ziek en moeten langs de dierenarts. Jij als arts kan de dieren weer genezen met operaties, medicatie en een grote dosis liefde. Maar maak geen fouten, want dan lopen je kosten hoog op!
Is jouw Sim al toe aan een wandelmaatje?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →