1 maart 2024

Broken Sword 5 – the Serpent's Curse komt naar de Nintendo Switch

Revolution Software en Ravenscourt hebben vandaag aangekondigd dat Broken Sword 5 – the Serpent’s Curse wereldwijd zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch op 21 september 2018 voor een prijs van € 29,99.

Paris in the spring. Shots ring out from a gallery. A robbery – a murder – and the beginning of another epic original Broken Sword adventure. An adventure that will hurl intrepid lawyer George Stobbart and sassy journalist Nico Collard onto the trail of a murderous conspiracy whose roots lie in mysteries older than the written word. Armed only with logic, integrity and a wry sense of humour – can George and Nico outwit evil forces both ancient and modern and save mankind from disaster?
Bekijk hieronder de trailer van Broken Sword 5:

Het spel bevat Behind the Scenes films die speciaal zijn gemaakt voor de Nintendo Switch versie. Deze ontgrendeld je naarmate het spel vordert. Deze video’s onthullen het verhaal en het ontwikkelingsproces achter de game, via eerder onuitgebrachte interviews met het Broken Sword team.
Deze verbeterde versie bevat ook een opnieuw ontworpen gebruikersinterface. De interface is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de Nintendo Switch functionaliteit. Waardoor spelers naadloos kunnen schakelen tussen Joy-Con en touchscreen.
Het mengen van goede puzzels, scherpe humor, met historische authenticiteit en intriges, heeft Broken Sword 5 – de Serpent’s Curse zijn plaats als favoriet bij fans van de serie veiliggesteld, terwijl hij ook een nieuwe generatie spelers heeft veroverd.
Of je nu een switch hebt of niet, deze serie is het spelen waard. Ik heb er zelf veel uren plezier inzitten. Broken Sword kan op alle platformen gespeeld worden. De game is zelfs op de smartphone verkrijgbaar.