Negan slaat zich een weg naar Tekken 7


Tekken is al jaren één van de grootste vechtspelletjes, en dat is bij het zevende deel zeer zeker geen uitzondering. De game kreeg veel eSports toernooien, evenementen en cameos bij grote beurzen. Dit was allemaal in de periode van de eerste season pass. Dit eerste seizoen was dus vrij succesvol en om dit te vieren introduceert de game een tweede seizoen. Je kan hiervan de eerste trailer zien in de video hierboven.
Deze pass introduceert personages als Anna Williams, Lei Wulong en Negan. Je hoort het goed, één van de hoofdrolspelers uit The Walking Dead komt naar Tekken 7. Deze collaboratie beloofd wederom een succes en een personage uit zo’n grote serie zal het tweede seizoen goed doen. Negan speelde de grootste schurk tot nog toe in The Walking Dead. Hij sloeg in zijn debuut al twee hoofdpersonen dood en liet er geen gras over groeien, jij als speler moet daar zeker niet niet anders doen!
ALs de persoonlijke bodyguard van Kazuya Mishima is Anna Williams zeer zeker geen grapje. De elegante en slimme officier vecht met dodelijke skills, dit allemaal om haar zusje Nina gek te maken. Lei Wulong maakt ook zijn terugkeer naar de game, met nieuwe skills in dezelfde martial arts stijl als dat we gewend zijn van deze gekke individu. Er zullen nog meer personages naar de game komen, maar daar is nu nog niets over bekend.
De Tekken 7 Season Pass 2 komt binnenkort naar de PS4, XB1 en PC. Je kan de pass vanaf gisteren bestellen. Volg ons en Bandai Namco voor meer nieuws over de titel! En volg ons natuurlijk ook voor al jouw ander gaming/film en serie nieuws.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation