15 april 2024

Steep komt toch niet naar de Nintendo Switch

Steep, Ubisoft’s Wintersport-game zou een port ontvangen voor de Nintendo Switch, maar het lijkt er op dat Ubisoft stilzwijgend heeft besloten om de game niet uit te brengen voor Nintendo’s hybride console.

De game verscheen in december 2016 en de aankondiging van een Switch port werd gedaan in januari 2017. Onlangs heeft Ubisoft via het Steep Twitter account bevestigd dat de game niet meer naar de Switch zal komen. Niet via een aankondiging, maar via een antwoord op een fan.
De Twitteraar vraagt of er updates zijn omtrent de Switch versie. Waarop het volgende antwoord volgt vanuit het officiële Twitter account van Steep:


De wintersport-game heeft in zijn levensfase al een aantal gratis updates mogen ontvangen. Om de vaart achter deze updates op tempo te houden heeft Ubisoft besloten om de ontwikkeling van de Switch versie te staken zodat alle resources worden besteed aan het maken van nieuwe content voor de game.
Steep is op dit moment verkrijgbaar voor de Playstation 4, Xbox One en Windows PC. De game zal niet meer op de Switch verschijnen. Je kunt hier onze Steep review lezen!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →