Steep komt toch niet naar de Nintendo Switch

Steep, Ubisoft’s Wintersport-game zou een port ontvangen voor de Nintendo Switch, maar het lijkt er op dat Ubisoft stilzwijgend heeft besloten om de game niet uit te brengen voor Nintendo’s hybride console.

De game verscheen in december 2016 en de aankondiging van een Switch port werd gedaan in januari 2017. Onlangs heeft Ubisoft via het Steep Twitter account bevestigd dat de game niet meer naar de Switch zal komen. Niet via een aankondiging, maar via een antwoord op een fan.
De Twitteraar vraagt of er updates zijn omtrent de Switch versie. Waarop het volgende antwoord volgt vanuit het officiële Twitter account van Steep:


De wintersport-game heeft in zijn levensfase al een aantal gratis updates mogen ontvangen. Om de vaart achter deze updates op tempo te houden heeft Ubisoft besloten om de ontwikkeling van de Switch versie te staken zodat alle resources worden besteed aan het maken van nieuwe content voor de game.
Steep is op dit moment verkrijgbaar voor de Playstation 4, Xbox One en Windows PC. De game zal niet meer op de Switch verschijnen. Je kunt hier onze Steep review lezen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation