18 mei 2024

Bandai Namco teased een nieuw project

Horror is een begrip dat je steeds minder hoort in de gaming industrie, gezien het woord dystopia steeds meer aan bod komt, denk aan Fallout of We happy Few. Bandai Namco wilt hier iets anders mee gaan doen, daarom geven ze ons een kleine teaser.

Dit doet Namco in de vorm van een redelijke sketchy website. In deze mysterieuze link is er video footage te zien van een huis met het label: domas-SCENE01. De video footage is momenteel nog geen echte video en deze al waarschijnlijk pas werken op de datum die in de afbeelding hier beneden zo direct te zien zal zijn. Wat we in ieder geval wel weten, is dat het een fikse dosis aan horror zal gaan bevatten.
Bandai Namco Horror Game
Gematsu is de eerste die de informatie omschrijft als een ”Summer Horror Project”. Ook laat hij weten dat de sleutelwoorden hierin de woorden ”Zombie” en ”Horror” zijn. Buiten dit blijft de informatie tot alsnog vrij vaag. Het kan best wel zo zijn dat de game een vergelijking met de Resident Evil titels zal krijgen. Je kan de website in ieder geval hier bekijken, door even op het linkje te klikken! We zullen op 30 augustus 2018 waarschijnlijk dus meer informatie krijgen, of misschien zelfs een volledige reveal. Met het concept van games als Five Nights at Freddie’s en Heavy Rain/ Beyond Two Souls, sta ik niet te kijken van een interactieve game met film-elementen.
Ben jij benieuwd naar wat Namco van plan is met een horror-game als deze? Blijf dit nieuws dan volgen door gewoon even zo vaak mogelijk onze website te checken! Natuurlijk brengen wij nog veel, veel meer gaming/ film en media-nieuws in combinatie met een boel toffe reviews.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →