7 december 2023

Overwatch Summer Games 2018

Het is weer tijd voor de Overwatch Summer Games 2018! Buiten is het weer prachtig, binnen nog mooier met nieuwe skins, emotes, voicelines, sprays, highlight intro’s en victory poses.

Het videospel Overwatch is uitgebracht in 2016 en heeft wereldwijd 40 miljoen actieve spelers. Overwatch is een team gebaseerde shooter waar je uit 27 verschillende Heroes kan kiezen. Ieder karakter heeft zijn eigen skins, emotes, sprays, highlight intro’s, voicelines en victory poses die passen bij de Hero.
overwatch summer games 2018
Ieder jaar heeft Blizzard terugkerende events in Overwatch. De Summer Games is het event dat altijd rond augustus uit komt. Met ieder event komt ook een nieuwe gamemode. Lúcio Ball is hét spel om snel de lootboxes te sparen en alle nieuwe extra’s te verdienen. Speelde je al Rocket League, dan heb je een grote voorsprong! Lúcio Ball is een spel waar je teams hebt van drie. Probeer bij elkaar te scoren met de gigantische bal terwijl je rond skate in de mooie arena’s.
Er zijn verder negen nieuwe skins, waarvan zes legendarische. Dit event is er maar één nieuwe emote, een tafeltennis emote van Mei. Blizzard voegt ook zes nieuwe victory poses toe, tien voicelines, zeven sprays en twee gave highlight intro’s. Verder zijn alle extra’s van vorig jaar opnieuw te verkrijgen uit de Summer Game lootboxes. Maar zorg dat je veel speelt, als het event is afgelopen kan je ze niet meer verkrijgen en moet je wachten op de volgende Summer Games.
overwatch summer games 2018
Ga je voor Lúcio Ball competitive (of non-competitive) of de gewone gamemodes om lootboxes te sparen? Je hebt tot dertig augustus de tijd om alles uit de Summer Games te halen wat je nodig hebt!
Wat is jouw favoriete skin? Laat het ons weten in de comments!
 

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →