Overwatch Summer Games 2018

Het is weer tijd voor de Overwatch Summer Games 2018! Buiten is het weer prachtig, binnen nog mooier met nieuwe skins, emotes, voicelines, sprays, highlight intro’s en victory poses.

Het videospel Overwatch is uitgebracht in 2016 en heeft wereldwijd 40 miljoen actieve spelers. Overwatch is een team gebaseerde shooter waar je uit 27 verschillende Heroes kan kiezen. Ieder karakter heeft zijn eigen skins, emotes, sprays, highlight intro’s, voicelines en victory poses die passen bij de Hero.
overwatch summer games 2018
Ieder jaar heeft Blizzard terugkerende events in Overwatch. De Summer Games is het event dat altijd rond augustus uit komt. Met ieder event komt ook een nieuwe gamemode. Lúcio Ball is hét spel om snel de lootboxes te sparen en alle nieuwe extra’s te verdienen. Speelde je al Rocket League, dan heb je een grote voorsprong! Lúcio Ball is een spel waar je teams hebt van drie. Probeer bij elkaar te scoren met de gigantische bal terwijl je rond skate in de mooie arena’s.
Er zijn verder negen nieuwe skins, waarvan zes legendarische. Dit event is er maar één nieuwe emote, een tafeltennis emote van Mei. Blizzard voegt ook zes nieuwe victory poses toe, tien voicelines, zeven sprays en twee gave highlight intro’s. Verder zijn alle extra’s van vorig jaar opnieuw te verkrijgen uit de Summer Game lootboxes. Maar zorg dat je veel speelt, als het event is afgelopen kan je ze niet meer verkrijgen en moet je wachten op de volgende Summer Games.
overwatch summer games 2018
Ga je voor Lúcio Ball competitive (of non-competitive) of de gewone gamemodes om lootboxes te sparen? Je hebt tot dertig augustus de tijd om alles uit de Summer Games te halen wat je nodig hebt!
Wat is jouw favoriete skin? Laat het ons weten in de comments!
 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation