30 mei 2024

Spyro Reignited Trilogy uitgesteld naar 13 november

Iedereen’s favoriete paarse mini-draak verschijnt opnieuw dit najaar in een HD Remaster trilogy. Fans zullen echter iets langer moeten wachten dan oorspronkelijk bedoeld was. De game zal worden uitgesteld naar november.

Dit maakt Toys For Bob bekend in een blog post op de Activision website. Toys For Bob is de Activision studio die de trilogie onder handen heeft genomen. Het volgende bericht deelt Paul Yan, Co-Stude Head met de fans:

“Everyone here at Toys for Bob is so proud to be reigniting the original Spyro trilogy after all these years. We’re deeply committed to getting these games right, so we’ve decided to move the release date of Spyro Reignited Trilogy to November 13, 2018. I really hoped that you would be rescuing dragons and scorching Rhynocs sooner, but the Trilogy needs more love and care.  In November when you’re exploring the Dragon Realms, Avalar and the Forgotten Worlds, we know you’ll agree the extra time was worth the wait.”

Spyro Reignited Trilog zou oorspronkelijk op 21 september al verschijnen. De makers geven aan dat ze iets meer liefde in de game willen stoppen. De fans zullen deze extra input waarderen wanneer de in november aan de slag mogen met de game. De trilogie bevat de eerste drie originele Spyro games die werden ontwikkeld door Insomniac Games. Hedendaags beter bekend van Ratchet and Clank, Sunset Overdrive en de aankomende Spider-Man game.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →