19 april 2024

FIFA 19 ook verkrijgbaar bij Albert Heijn

Geloof het of niet, maar EA’s FIFA zal dit jaar ook verkrijgbaar zijn bouw trouwe supermarkt Albert Heijn. Handig als je ter zijde tijd even naar de winkel moet om boodschappen te doen. Zeven blikjes Red Bull, een komkommer, FIFA 19 en twee frikandellenbroodjes.

Vanaf vandaag kan je de Champions Edition van FIFA 19 al bestellen via Albert Heijn. Deze editie zal dan op 25 september bij de klanten thuis bezorgd worden. Dit is drie dagen eerder dan de release van de standaard editie. De standaard versie zal vanaf 28 september ook verkrijgbaar zijn bij meer dan 650 Albert Heijn-winkels.
Lees hier beneden even wat beide partijen te melden hebben over de nieuwe samenwerking.

Dirk Scholing, Country Manager Benelux bij Electronic Arts: ‘Wij zijn bij EA altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten toegankelijk te maken. Naast het aanbieden van de producten in de winkels, heeft Albert Heijn een sterk online platform dat perfect aansluit op onze strategie voor de toekomst. Dit is een goede start van een mooie samenwerking tussen Albert Heijn en Electronic Arts.
Marit van Egmond, commercieel directeur Albert Heijn: ‘Naast de dagelijkse boodschappen willen we onze klanten verrassen met andere producten en diensten zoals schoolspullen, tickets voor dagjes uit en nu ook games. We vinden het daarom fantastisch dat we FIFA 19 als enige supermarkt kunnen aanbieden en kijken uit naar de verdere samenwerking.’  

Ga jij FIFA 19 bestellen via de Albert Heijn, of toch gewoon bij de lokale game boer? Mocht je de game via de supermarkt bestellen bestaat de kans dat je de game al om 00:01 op 25 september in huis hebt. Door een speciale actie van de supermarkt maak je dus kans om als een van de eerste de game in huis te hebben. De verkoop van EA’s nieuwe sportgame is slechts het begin van de samenwerking tussen beide partijen. Wat zal de toekomst brengen?  

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →