PUGB voor mobiel meer dan 100 miljoen keer gedownload

De mobiele versie van de populaire shooter PlayerUnknown’s Battlegrounds heeft een mijlpaal bereikt met 100 miljoen keer downloads. Dit maakt ontwikkelaar PUBG Corp. en uitgever Tencent bekend vier maanden na het uitbrengen van de game.

PUBG Mobile werd in maart dit jaar uitgebracht op Google Play en de iOS App Store en heeft momenteel meer dan 14 miljoen actieve spelers per dag. Dit aantal aan downloads en actieve spelers per dag is waarschijnlijk groter, aangezien de landen China, Japan en Zuid-Korea hierin niet worden meegenomen.
In de eerste week van de release van PUBG Mobile was de game de meeste gedownloade mobiele game in meer dan 100 landen wereldwijd en na vier maanden is deze nog steeds zeer populair.
PUBG Mobile-baas Vincent Wang bedankt vooral de gepassioneerde spelers die hen inspireert met hun passie en toewijding. Daarnaast kondigt Wang aan aan meer content te gaan werken in de nabije toekomst. “We zullen doorgaan met het verhogen van de lat bij mobile gaming en te kijken om meer geweldige content later dit jaar uit te kunnen brengen.”
Zowel PUBG Corp. als Tencent brachten geen cijfers uit over de inkomsten uit microtransacties in de game. Echter blijkt uit een rapport van SensorTower dat PUBG Mobile per dag ongeveer 650.000 dollar binnenhaalt mede door de introductie van de nieuwe Royale Pass.
PUBG is gratis te spelen via Google Play en de Apple Store.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation