De Life is Strange 2 Reveal Trailer is uitgebracht

PlayStation heeft op hun YouTube-kanaal de reveal trailer van Life is Strange 2 geplaatst. In de trailer zien we twee jongens, die in de wildernis moeten overleven. Het einde van de trailer laat zien hoe een van de jongens mogelijk een agent gedood heeft.

De reveal trailer van Life is Strange 2 is uitgebracht. De trailer laat ons zien welk verhaal we gaan volgen in het tweede deel van de franchise. Het verhaal bevat twee hoofdrolspeler, namelijk twee broers die samen op pad zijn. De broers moeten overleven in de wildernis en de oudere broer probeert voor zijn jongere broertje te zorgen. Het einde van de trailer laat ons zien waarom de broers in de wildernis aan het reizen zijn. Het lijkt er namelijk op dat de oudere broer onderdeel is geweest van een mogelijk ongeluk, waarin een agent overleden is. Wat er precies gebeurt is, zullen we natuurlijk pas uitvinden als we de game kunnen gaan spelen.

Release

De reveal trailer van Life is Strange 2 is uitgebracht en we zijn ook dichtbij de release van de game. Op 27 september zal namelijk de eerste aflevering uitgebracht worden. Life is Strange 2 zal in totaal 5 afleveringen hebben en de volgende 4 zullen na de eerste aflevering uitgebracht worden. Over iets meer dan een maand kunnen we dus in het volgende avontuur binnen de franchise duiken.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation