1 maart 2024

De Life is Strange 2 Reveal Trailer is uitgebracht

PlayStation heeft op hun YouTube-kanaal de reveal trailer van Life is Strange 2 geplaatst. In de trailer zien we twee jongens, die in de wildernis moeten overleven. Het einde van de trailer laat zien hoe een van de jongens mogelijk een agent gedood heeft.

De reveal trailer van Life is Strange 2 is uitgebracht. De trailer laat ons zien welk verhaal we gaan volgen in het tweede deel van de franchise. Het verhaal bevat twee hoofdrolspeler, namelijk twee broers die samen op pad zijn. De broers moeten overleven in de wildernis en de oudere broer probeert voor zijn jongere broertje te zorgen. Het einde van de trailer laat ons zien waarom de broers in de wildernis aan het reizen zijn. Het lijkt er namelijk op dat de oudere broer onderdeel is geweest van een mogelijk ongeluk, waarin een agent overleden is. Wat er precies gebeurt is, zullen we natuurlijk pas uitvinden als we de game kunnen gaan spelen.

Release

De reveal trailer van Life is Strange 2 is uitgebracht en we zijn ook dichtbij de release van de game. Op 27 september zal namelijk de eerste aflevering uitgebracht worden. Life is Strange 2 zal in totaal 5 afleveringen hebben en de volgende 4 zullen na de eerste aflevering uitgebracht worden. Over iets meer dan een maand kunnen we dus in het volgende avontuur binnen de franchise duiken.