Grote korting op Rise of the Tomb Raider

Tomb Raider al twintig jaar oud! Dat is tijd voor een feestje, en dat is de nieuwe prijs en content van ‘Rise of the Tomb Raider’ de game zeker.

De game Rise of the Tomb Raider werd uitgebracht in november 2015 voor het eerst uitgebracht. In 2015 op de Xbox 360 en Xbox One, in januari 2016 voor de PC en ook de PS4. De game van Square Enix is een reboot en vervolg op de Tomb Raider series.
Onze heldin Lara Croft trekt het frisse Siberië in op zoek naar een stad. De stad Kitezj blijkt legendarisch te zijn en daarom wordt Lara tegen gewerkt door een paramilitaire organisatie. Het draait namelijk allemaal om onsterfelijk zijn, wie wilt dat nou niet? De game biedt een prachtig landschap met veel plekken om te ontdekken. De speler moet overleven in de wildernis van Siberië door onder andere te jagen en te vechten tegen weer, dier en mens.
rise of the tomb raider
Een game met prachtige graphics en nu ook met 4K resolutie. Hang dit samen met een hoge framerate en je hebt de ingrediënten voor een adembenemend mooie game. Het spel komt met wat nieuwe content rondom dit jubileum. ‘Bloedverwanten’ is de nieuwe singleplayer content wat ook beschikbaar is voor de PSVR. Ook zijn er nieuwe skins en een speciaal ’20 year celebration’ outfit plus wapen. Ook komt de game met een nieuwe zombiemodus, een nieuwe online coöp en een nieuwe moeilijkheidsgraad.
Op Steam is de prijs van Rise of the Tomb Raider, 20 Year Celebration €12,49, op de PlayStation 4 €14,99 en op de Xbox One €59,99 maar met andere content. Ben jij al klaar om klappertandend rond te rennen in verscholen tombes in het mysterieuze Siberië? Je kan gebruik maken van de kortingen tot 23 augustus 2018 dus wees er nog snel bij!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation